Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от България www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Защо вдигат заплатите и цените пропорционално


пари
С над 20% са намалели туристите по българското Черноморие през 2019 година, обявиха от Института за анализи и оценки в туризма, съобщиха на 04.07.2019 г. казионните български медии. 40 лева за два шезлонга и сянка на плажа. "Дори и цена от 100 лв. за определени зони по плажовете ни би била приемлива, ако има клиенти за тях. И ако услугите, които се предлагат са на съответното ниво."

Copyright:www.backdoornews.com


Българските казионни медии, както и дебилните ръководни кадри в туризма не коментират причините за съсипването на туризма в България.

Лихварите подбиха турската лира, за да накажат Турция, че е в добри отношения с Русия. Поради ниския обменен курс на турската лира, туризмът в Турция е по-евтин, от този в България и съответно по-привлекателен. Валутният борд на България съсипа туризма. Заплатите паралено с цените в България, а и в целия Западен свят, бяха неестествено повишени за последните 3-4 години. Когато цените се повишават пропорционално на заплатите, населението нищо не печели от това. Печелят лихварите, които още от времето на финансовата криза от 2008 г. поддържат лихвения процент на банките около нула. Целта на мероприятието е, лихварите да приберат спестяванията на населението. Натрупване на спестявания води до известен суверенитет на трудовото население. И затова лихварите периодически ги подкастрят, чрез рецесии и икономически кризи, за да са мотивирани бедните да работят за богатите.


Още по темата:

Разкриха банките, че са предизвикали финансовата криза 2008


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени