Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от Българияwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

България е първата държава в света, която освобождава терористи


Всеки четвърти 
българин признава, 
че през последната година е давал подкуп.
Dr. Thomas Brey - Leiter aller Büros der 
Deutschen Presse-Agentur in Südosteuropa
Терористът от Пловдив го пуснаха на свобода, с което България е първата държава в света, която не преследва за тероризъм. Решението е на Апелативния спецсъд, който е потвърдил мярката за неотклонение на 16-годишното момче - под надзор на инспектор от педагогическа стая. Заседанието мина при закрити врати (за да няма обществено възмущение), съобщиха на 13.06.2019 год. казионните български медии.

Copyright:www.backdoornews.com


От прокуратурата заявиха, че магистратите приели, че има обосновано предположение (т.е. доказателства) ученикът да е виновен за повдигнатите му обвинения в тероризъм. Съдиите обаче са преценили, че момчето не трябва да бъде изолирано, а да остане в естествена среда и да ходи на училище. Интересно кой родител ще пусне детето си в едно училище с терорист, който във всеки момент може да взриви училището?

В съдебната зала непълнолетният терорист е заявил, че осъзнава вината си, каза прокурор Сийка Милева. По-рано тя увери, че Специализираната прокуратура разполага със сериозна комуникация между ученика и вербовчика от "Ислямска държава", от която става ясно, че 16-годишният е подготвял терористичен акт в България с катастрофални последствия за българите. Прокуратурата поиска да изолират ученика-терорист. Прокурорката обясни, че мнението на обвинението, че детето е жертва на радикализация остава валидно. "От друга страна обаче стоят интересите на българските граждани. Намерени са взривни вещества и устройства в дома на обвиняемия несъпоставими с нито един казус от новата история на България", каза Милева и уточни, че родителите на момчето не са знаели какво има на тавана в дома им.

Прокурорката обясни, че родителите са помогнали на разследващите за случая, но първоначалната информация, че детето им има общо с "Ислямска държава" не е дошла от тях, а от друг човек. Т.е. те са помогнали на следствието, когато сина им вече е бил разкрит за терористичните планове за масови убийства на невинни хора. Милева обяви, че прокуратурата разполага с доказателства - видеоклипове, които момчето е изпращало на вербовчика как приготвя взривни вещества за бомби.

Всички знаят, че българските политици не се издържат от държавните си заплати, а от бонусите при преподновяване на концесиите на ТЕЦ-Марица изток, на Софийска вода, на златодобива, на американските военни бази в България, при всяко блокиране на руските енергийни проекти, като Южен поток, при гласуване за покупката на залежала американска бойна техника.

Нито Ангел Джамбазки си е купил тризонет за 9 милиона евро на Шанз-Елизе, нито Цветан Цветанов си е купил пентхаус с частен ансансьор от държавните им заплати. И правилно в момента се водят дебати, държавата да престане да субсидира политическите партии в България. А дали не трябва държавата да престане да плаща заплати и на съдиите, след като те така или иначе се издържат от подкупи?

"Всеки четвърти българин признава,
че през последната година е давал подкуп."
Dr. Thomas Brey - Leiter aller Büros der
Deutschen Presse-Agentur in SüdosteuropaОще по темата:

Българският съд краде имоти на беззащитни граждани

Класация на държавите по корупция

От какво се финансира България?


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени