Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от Българияwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Валери Симеонов: "Ангелкова е млада и красива дама"


Валери Симеонов
Валери Симеонов продължи диалога с министърката на туризма Николина Ангелкова като намекна, че не е посочила в декларацията си имот в "Драгалевци", в който живее. Той призова и премиера Бойко Борисов да вземе участие, като поиска оставката ѝ или да я "причисли към групата на любимките си".

Copyright:www.backdoornews.com


"Някой живее в "Драгалевци", пък не е написал, че живее там, а е длъжен да напише. В чужд имот ли живее, под наем ли живее... Става въпрос за имот декар и половина, с перфектно обзавеждане." Валери Симеонов коментира, че Ангелкова през 2008 г. е купила имота си в "Овча купел" за 220 евро на квадратен метър. "Тези факти са доста обезпокояващи. Заминаха си едни хора, които бяха купили на груб строеж за по 700-800 евро на квадрат. В случая става въпрос за покупка за 220 евро на квадрат в годината на най-високи цени на недвижимите имоти - 2008 г." "Трябва да се следят процесите какво оттук нататък ще е решението на Борисов. Той без колебание поиска оставката на Цветанов, Цачева, Колева, Първанов", сподели лидерът на НФСБ. Валери Симеонов коментира и думите на Николина Ангелкова, че Симеонов има "силни чувства" към нея. "Не става въпрос за никакви чувства. Чувствам се поласкан. Все пак човек на 64 години да представлява интерес за една млада и красива дама..."

По повод предположението на Ангелкова, че атаката му идва заради началото на туристическия сезон, Симеонов сподели: "Може да го свързва и с избухването на свръхнова или протуберансите на слънцето". Сутринта на 05.04.2019 г. Ангелкова заяви, че е влязла в политиката с достатъчно средства и може да докаже всеки един лев, който е похарчила. А бъдещето описа така: " Каквото разпореди премиерът - това е."


Още по темата:

Имотите на любимците на държавата 🏡

Кресливи майки с уж болни деца


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени