Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от Българияwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Най-красивата българка с апартаментче 142 m2 за €31.000


Николина Ангелкова
"Добре е Б. Борисов по-внимателно да си огледа министрите. Овча Купел, Бързарица 2 - 142 кв. метра за 61 хиляди лв. Намерете го кой е!", заяви бившият вицепремиер Валери Симеонов, но не посочи чий е имотът, съобщиха българските казионни медии на 04.04.2019 г.

Copyright:www.backdoornews.com


Апартаментът в "Овча Купел" веднага бе свързан с министърката на туризма Николина Ангелкова, която днес даде брифинг веднага след като се върна от Севиля, за да обясни как се е сдобила с имота-бижу. "Явно сме свидетели на поредните силни чувства на г-н Симеонов към мен", каза красивата българска министърка и обясни, че апартаментът в кв. „Овча купел“ е купен от родителите ѝ на нейно име (че нали тя е малка и бедна). "Платени са 75 хил. лв. на груб строеж. Става дума за апартамент, закупен през 2008 г. от моите родители на мое име. Апартаментът е в кв. "Овча купел“ и е 116 m2 – другото е гараж и общи части, които са описани в нашата декларация. 75 хил. лв. е сумата, която е платена на груб строеж по онова време“, заяви Ангелкова. Тя посочи, че ще предостави нужните документи. "Имам и пазарна оценка, която ще предоставя. Юрист съм по образование. За всяка една сделка, която съм извършвала – дали с дарение от моите родители, дали лично, преди нея съм възлагала пазарна оценка на имота от лицензиран оценител. Това е начинът, по който може да има реално данни за това дали оценката е пазарна“, поясни любимката на държавата Николина Ангелкова.

В действителност "лицензиран оценител" и "реална пазарна оценка на имот" в България няма. Фиксирани от държавата цени имаше по време на комунизма. Под американско присъствие има свобода на договорите и цените, например американските ТЕЦ-Марица изток, ТЕЦ-Бобов дол, Софийска вода, Златните мини и пр. могат да продават ток и вода на българите на три пъти по-висока цена и да купуват златото на българите за 1,5% от цената му на международните пазари. Както най-грозната жена на някого може да се стори красавица, така и най-луксозния имот може търговеца да го продаде за стотинки, ако купувача му е симпатичен.

Казват, че ако някой е изключително грозен, то най-вероятно и психически не е наред. Но никой не знае как е с изключително красивите хора (като например Ангелкова). Дали красивите хора и фирмите на техните роднини са подходящи да усвояват държавни поръчки за строеж и ремонт на пътищата?


Още по темата:

Най-евтините жилища в София

Имотите на любимците на държавата 🏡

Тетка Цачева ще подаде оставка

Самолетът на пукналите олигарси струва €180.000

Подготвят отчуждаване на жилища


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени