Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбинаwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

1/3 от американците са невежи


Най-старият запазен глобус от 1490/1493 г.
В САЩ има цяло общество, което е въодушевено от идеята, че Земята е плоска и всеки 3-ти американец на възраст между 18 и 24 годни вярва в това, съобщиха от Forbes: Only Two-Thirds Of American Millennials Believe The Earth Is Round. Millennials in America sometimes get a bad reputation, this time for good reason. A recent survey found that just 66 percent of young adults aged 18 to 24 years old have "always believed the world is round." Apr 4, 2018, 07:55am

Copyright:www.backdoornews.com


Дори снимките от космоса на кръглата Земя не могат да убедят тези хора в нещо различно. Те вярват, че Антарктида отбелязва края, който е заграден от ледена стена, висока 50 метра и дебела 45. Някои от тези дегенерати организират пътуване до Антарктида, с цел да отговорят на въпросите какво има отвъд ръба на света. Шокиращото е колко хора вярват в тази теория. Проучване в САЩ на младежи между 18 и 24-годишна възраст показва, че едва 2/3 от тях мислят, че Земята е кръгла. Много от хората посочват като доказателство текст в Библията, където се казва, че Земята има 4 края.

Още в античния свят, образованите хора са знаели, че Земята е сфера. Ератостен/Ἐρατοσθένης Eratosthénēs 276 г. пр.н.е. изчислява прецизно обиколката на Земята. Младите американци през 21-ви век очевидно живеят в епохата от преди 300 г. пр.н.е., но ще се оправят.


Още по темата:

80% от българите живеят в мрак


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени