Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбинаwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

САЩ мечтаят да стъпят на Луната


Майк Пенс
САЩ мечтаят техни астронавти да кацнат на Луната и мисията да включва и жена. Но не днес или утре, а след пет години. Защото американците все още не разполагат с технологии да изпратят космонавти на Луната, съобщи първа програма на германската държавна телевизия ARD: US-Regierung forciert Mission. Schneller zurück auf den Mond. Die USA wollen noch innerhalb der nächsten fünf Jahre Astronauten auf den Mond schicken - schneller als bisher geplant. Vizepräsident Pence macht deshalb Druck auf die NASA. Stand: 27.03.2019, 09:02 Uhr.

Copyright:www.backdoornews.com


За сега САЩ разполагат само с технологии да провеждат кибератаки над Венецуела, да спират електричеството, за да измират недоносени деца в инкубатори и болни на хемодиализа. Но за да летят в космоса, американците все още купуват руски ракетни двигатели. Американският вицепрезидент Майк Пенс обяви на 27.03.2019 г. в НАСА, че целта на мисията ще бъде да се създаде база на Луната, която да позволи да бъде изпратена и "евентуална (пилотирана) мисия до Марс". Вицепрезидентът Майк Пенс, който пое водещата роля по космическите теми добави и че до една година САЩ ще започнат да използват ракети американско производство за космически мисии.

"Първата жена и следващият мъж на Луната ще бъдат американски астронавти, изстреляни с американски ракети от американска земя", каза Mike Pence в център на НАСА. Всъщност първата жена, летяла в космоса е космонавтка от Съветския съюз Валентина Владимировна Терешкова, летяла на борда на космическия кораб „Восток 6“ още през 1963 г.

"Сега е моментът да направим следващата голяма стъпка и да върнем американските астронавти на Луната, да направим постоянна база там и да разработим технологиите, които да ни позволят да изпратим американски астронавти на Марс и отвъд Марс. Това е следващата голяма стъпка", каза вицепрезидентът. В официалния профил на Mike Pence в "Туитър" се появи съобщение, според което президентът на САЩ Доналд Тръмп е инструктирал НАСА и администратора ѝ Джим Брайдънстайн да постигне целта да се изпратят американски астронавти на Луната с всички възможни средства!

Изказването на Mike Pence бе публикувано във всички западни медии, както и в българските казионни медии. И във всички медии опцията за мнения на потребители във форума бе изключена или стриктно се изтриваха всички нелицеприятни постинги.


Още по темата:

САЩ никога не достигат Венера ♀

Американските космонавти на Луната 👨‍🚀🌙

Японец ще е първият човек, стъпил на Луната


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени