Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от Българияwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Иван Костов се обади от небитието


Иван Костов
Турбуленциите около усвояване на луксозни жилища на народни цени, от лидери на ГЕРБ възбуди апетитите за власт на отдавна забравени български политици. След Росен Плевнелив, изпълзя от анабиоза и подозрително мургавият Иван Костов, предадоха българските казионни медии на 25.03.2019 г.

Copyright:www.backdoornews.com


"Кремъл води дифузна война с психологически, политически и кибератаки, създаване на несигурност и други", каза Иван Костов по време на конференция "Членството в НАТО - ключ към ЕС", организирана от Атлантическия съвет в България (АСБ), с която се отбелязва 70 години от основаването на НАТО и 15 години от присъединяването на България. "Трябва да се прекъсне незаконното финансиране, но и руските проекти на наша територия. Когато България ставаше член на алианса, предупредих, че това членство не може да ни помогне да наложим върховенство на закона, да се справим с корупцията и организираната престъпност, тези вътрешни дефицити на сигурност продължават да ни държат далеч от западните демократични стандарти.

Външната несигурност сега е много по-голяма, причините са анексията на Крим, последвалата руска хибридна война срещу Украйна и наложените в отговор санкции. Кремъл започна и ескалира конфликт с всяка от страните членки на НАТО. Кремъл води дифузна война с психологически, икономически, политически и кибернетични атаки, преследва объркване, създаване на несигурност сред хората, крайната цел е противопоставяне и разцепление в ЕС и НАТО."

Объркване и несигурност сред хората от народа няма. Иван Костов вероятно има предвид хората от елита, продал националните блага - БГА-Балкан, ТЕЦ-Марица Изток, БТК, Киноцентъра, златото на България и пр. за символични цени на израелски и американски финансови спекуланти. Сред любимците на САЩ, които продадоха родината си, може да има объркване и несигурност от стъпилата отново на крака Русия. Те се събуждат облени в студена пот с викове "Русия идва!", както българските чорбаджии и османските бейове по време на Руско-Турската война 1877/1878 г.

На 05.09.2015 казионните български медии съобщиха за скандал между Иван Костов и предприемачът Младен Михалев - Маджо в хотел "Адмирал" на Златни пясъци заради бизнес интереси. Командирът и босът на СИК са си дърпали вратовръзките и са разменяли реплики на висок тон пред слисания поглед на шефа на парламентарната комисия по национална сигурностг генерал Атанас Атанасов. Той се опитал да ги разтърве и предотвратил още по-голяма свада в сладкарницата на хотела, стопанисван от дясната ръка на Костов - Славчо Христов.

Маджо и Костов, чрез прословутия ресторантьор Славчо Христов, били съдружници от години и държели заедно концесията на плажната ивица, множество търговски обекти, заведения, павилиони.


Още по темата:

Тетка Цачева ще подаде оставка


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени