Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от Българияwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Лъжата на bTV: 15-годишна преби съученичкажесток побой на 15-годишно момиче
На 12.03.2019 г. казионните български медии, всички цитирайки лихварската телевизия bTV, съобщиха сензационната новина за видео с жесток побой на 15-годишно момиче, което пребива своя връстничка в Габрово. И това видео се било появило в социалната мрежа. В коя социална мрежа - никой не знае. Също никой не знае кое е пребитото момиче, защото на видеото не им се виждат лицата на момичетата, а онзи който е снимал с телефон, в повечето време "без да иска" им е каширал лицата.

Copyright:www.backdoornews.com


На днешно време повечето смартфони заснимат във формат 4K, но за лош късмет, телефонът на заснимащия пиар кампанията на bTV, е с резолюция от миналия век. Според българските медии, сблъсъкът между двете е станал в центъра на града в неделя следобед, но за късмет точно по това време нямало никакви свидетели. Също както терористите от Париж - Charlie Hebdo. Медиите публикуват аматьор-видео, заснето от покрива на сграда в Париж през обедната почивка в делничен ден. Но улиците в Париж са празни - никакви хора, никакви коли, а този който е снимал, случайно се разхождал по покривите.

Героинята от видеоклипа на bTV и преди е имало проблеми с поведението ѝ в класа. Насилничката е тренирала бокс и неведнъж е порицавана заради поведението си. Така казват преподавателите с усмивка на уста пред телевизионните камери.

Потърпевшата е седмокласничка от друго училище, която очевидно никой от интервюираните не познава. Отървала се била с охлузвания в тила. И педагогически съвет ще решава каква да е съдбата на 15-годишната побойничка, нападнала ученичката от друго училище. При опит да разговарят с директора и помощник-директора на гимназията за случая, екипите на българските телевизии били изгонени и заплашени с полиция.

По-голямата част от българите са прекариат, на които единственото им развлечение е да гледат сеир по безплатните телевизии. И ще приемат Public Relations-кампанията на bTV за чиста монета. Както през 1989 г. повярваха, че българите ще заживеят като западняците, ще заменят Москвичите и Ладите на BMW и Mercedes-Benz. Само една незначителна част от населението на България ще разгледа видеоклипа внимателно и ще забелажи, че е режисиран женски кеч, с цел повдигане рейтинга на bTV. Побойничката едва докосва жертвата и се старае да не я удари по тялото или лицето, а само по ръцете и краката и то отстрани. А жертвата нито се съпротивлява, нито се опитва да избяга. Стои и чака да я бият, както във филмите за пълнолетни.

Но тези потребители, които ще забележат лажата и ще напишат своето мнение по форумите, тях модераторите ще ги изтрият, а армията от тролове на Сорос ще ги осмее, ще ги заклейми като конспиративни теоретици.


Още по темата:

Кой е собственик на bTV


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени