Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от Българияwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Соломон Паси драпа за атомни бомби в България


Соломон Паси
На Балканите имаме нужда от ядрени оръжия, които да гарантират мира, заяви бившият министър на външните работи на България Соломон Паси. Той заяви, че е притеснен от излизането на Русия от Договора за ликвидиране на ракетите със среден обсег на действие, защото това ще наруши баланса в Европа, предадоха на 01.03.2019 г. българските казионни медии.

Copyright:www.backdoornews.com


"Знаем, че в Европа има едни атомни бомби. Как и къде ще бъдат разместени тези атомни оръжия, аз не мога да кажа. Със сигурност това, което ние на Балканите имаме нужда не е стратегията на Тодор Живков - Балканите безядрена зона, а ние имаме нужда от ядрени оръжия, които гарантират мира така както те гарантираха мира през Студената война", посочи президентът на Атлантическия клуб у нас.

Т.е. според Соломон Паси при Студената война, по времето на Тодор Живков, мирът е бил гарантиран без ядрени оръжия на Балканите, но сега за да се гарантира има нужда от ядрени оръжия. Ядрено оръжие все още не се продава нито се подарява на съюзници. И думите на Соломон Паси трябва да се разбират като подготовка за онова, което САЩ са решили да направят, но ще го оповестят като искане на България. И такива като Соломон Паси, Росен Плевнелиев, Иван Костов, Цветан Цветанов, Екатерина Захариева ще изразяват желанието на България. Източно европейците се смириха с второкачествени стоки от западни корпорации, време е да се смирят и че в предстоящия конфликт с Русия ще играят пушечно месо.

"Земята на Ботев и Левски отново е робска земя..."

Ордените на Соломон Паси от чужбина:
Order of the Star of Italian Solidarity (Grand Cross), Italy, 2006
Royal Order of Isabella the Catholic (Grand Cross), Spain, 2006
Order of Leopold II (Grand Cross), Belgium, 2004
Order of Civil Merit (Grand Cross), Spain, 2003
Order of Prince Henry (Grand Cross), Portugal, 2002


Още по темата:

НАТО планира да нападне Русия от към Черно море

Германия: Най-голямата заплаха за човечеството е САЩ


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени