Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбинаwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

САЩ търсят нова вещица


Судят либерасткая СМИ в Беларуси Съдят соросоидна медия в Беларус
Хамза бин Ладен
Още преди напълно да се изметат от Сирия, САЩ започнаха отново лов на вещици. Американците обявиха награда до един милион долара за информация, която да помогне за откриване на Хамза бин Ладен/Hamza bin Laden, който според тях бил един от синовете на Осама бин Ладен, предаде първа програма на германската държавна телевизия ARD: USA suchen Sohn von Osama bin Laden. Seit 2017 steht er auf der Terrorliste, jetzt haben die USA ein Kopfgeld ausgesetzt: Bis zu eine Million Dollar gibt es für Hinweise auf Hamza bin Laden, Sohn des getöteten Al-Kaida-Chefs Osama bin Laden. Stand: 01.03.2019, 06:59 Uhr.

Copyright:www.backdoornews.com


Хамза бин Ладен, според американците, е смятан за любимия син на убития водач на Ал Каида и за сегашен ръководител на терористичната мрежа Al-Kaida, създадена по време на най-скъпата в човешката история операция под фалшив флаг - "Operation Cyclone" с цел разрушаване на СССР. Hamza bin Laden е в американския "черен списък" на хора, обвинени в тероризъм. Държавният департамент обеща награда, която може да достигне един милион долара, за информация, позволяваща Хамза бин Ладен да бъде разпознат или проследен в която и да е страна. "От август 2015 г. той публикува в интернет аудио- и видеопослания с призиви за нападения срещу Съединените щати и западните им съюзници. Той заплашва с нападения Съединените щати, за да отмъсти за смъртта на баща си, убит през май 2011 г. от американски военни", гласи комюнике на Държавния департамент.

Според експерти по ислямистките групировки Хамза бин Ладен, който е около 30-годишен, ръководи групата "Ансар ал Фуркан". От няколко месеца към нея в Сирия се присъединяват най-фанатизираните бойци на Ал Каида и Ислямска държава. Хамза бин Ладен е смятан за "престолонаследник на джихада". Бащата на джихада е немският евреин-банкер Макс фон Опенхайм.

От документи и писма от 2015 г. става ясно, че Осама бин Ладен е подготвял Hamza bin Laden да оглави глобалния антизападен джихад. Според Agence France-Presse, засега не е известно дали синът на убития водач на Ал Каида е в Иран, Сирия или Афганистан. Вероятно не е известно и дали той, както и баща му, е историческа или митическа личност.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени