Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от Българияwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Гей-пропаганда за малолетни от Министерството на здравеопазването ⚣


Министерство на здравеопазването
Министерството на здравеопазването на РБ е разпространило брошури за ограмотяване на учениците със снимки на голи мъже по време на хомосексуален секс, съобщиха на 27.02.2019 г. българските медии. Но пропуснаха да съобщят кой е финансирал пърформанса: "Америка за България", "Института за пазарна икономика", НБУ или някоя друга филантропска организация, че нали всички български министри халтурят за кинти, никой от тях не бачка за една мизерна заплата.

Брошурата - издание на Министерството на здравеопазването, е озаглавена иронично „Любов без последствия“, т.е. хетеросексуалната любов има последствия, докато хомосексуалната е напълно разтоварваща и необвързваща. Именно по този начин още в средата на 1990-те западните телевизии излъчваха документални предавания, в които гейове разказваха, че при тях нямало въртене на номера, както при хетеросексуалните. Щом се запознаели и се харесали, веднага отивали в леглото.

Copyright:www.backdoornews.com


Под снимките в брошурите има текст с малки букви за болести, предавани по полов път, за да имат джендър активистите претекст за акцията. Брошурата била издадена от здравното министерство, но пък просветното министерство било забранило разпространението на брошурата сред учениците. Всъщност забраната е влязла в сила дълго време, след като брошурите вече са били разпространявани сред 14 и 15 годишни ученици. Брошурата "Любов без последствия" е богато илюстрирана и е предназначена за сексуално възпитание на учениците. Едно от училищата, в които са раздадени тези брошури е Езиковата гимназия в Ямбол. "Самите брошури бяха получени някъде в началото на декември, може би между 5-10 декември, защото по план на класните ръководители трябваше да има една беседа, в която поканихме представител на РЗИ, мисля, че доктор Русева беше, изнесе една беседа за болестите, предавани по полов път. Има девет бройки,които не са раздавани и не са били при учениците. В началото бе едно обаждане дали в училище има такива брошури и каква е съдбата им и да не ги разпространяваме, после дойде и официалното писмо", обясни пред bTV Йордан Милков, директор на Езиковата гимназия в Ямбол.

Реакцията на институциите "случайно" е закъсняла. Децата твърдят, че нагледните материали стояли на масата в коридора и самите осмокласници ги раздавали на по-големите. "Как може да забраняваме нещо, което предварително са го одобрили! Отзад на самата брошура стои министерството на здравеопазването, подписано. Те са минали през утвърждаване, минали са през съответния контрол на министерствата, пристигнали са по официален ред чрез институции и когато картинката се оказва неадекватна или провокативна, започваме с писма... След като стана скандала разбрахме,че това е мъжe, правещи секс с мъже.”, казва директорът Йордан Милков.

"Не мисля, че има нещо скандално. Децата знаят много и дори на малка възраст си позволяват много неща... Аз мисля, че съдържанието на тази брошура е като на всички други, които аз разпространявам”, посочва д-р Румяна Русева от РЗИ – Ямбол. Брошурите с гей-пропаганда стигнали и до Математическа гимназия, но директорът излезъл по съвестен и ги унищожил.

"В една от брошурите, която беше озаглавена "Игра за напреднали", се описваше как правилно трябва мъжете един на друг да правят орален секс. Аз съм ги прибрал и нещо повече - изгорих ги", обясни директорът на математическата гимназия в града Евгений Иванов.

България е туристическа държава. По данни на НСИ, само през 2016 г. България е била посетена от 10,6 милиона туристи (голяма част от които - западни гейове). Няма лошо българските младежи да се обучават как да обслужват западните туристи. Защото ако не ги обслужват добре, може пак шведи да ги ритат в главата.


Още по темата:

Хомосексуална пропаганда в учебника за 9-ти клас 📖


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени