Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбинаwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Инвалиди с бели рози срещу Мадуро


Juan Guaido
На 24.02.2019 г. първа програма на германската държавна телевизия ARD съобщи за организирани антиправителствени протести срещу президента Мадуро във Венецуела, с масивно участие на хора с увреждания, които се опитват да подарят бели рози на военните: Zusammenstöße in Venezuela. Hunderte Venezolaner kamen in die Grenzstadt Cúcuta, viele mit weißen Rosen, die sie dem Militär übergeben wollten. Doch gesehen haben sie vor allem Gewalt. Niemand weiß, wie es nun weitergeht. "Sie schlagen die Menschen nieder". Stand: 24.02.2019, 05:23 Uhr.

Copyright:www.backdoornews.com


Приомът пехотинците на Сорос да раздават цветя на полицията бива прилаган още в края на миналия век, по време на Цветните революции - 2003: "Революция на розите" в Грузия, 2005: Киргизия "Революция на лалетата" и пр. Използването на хора с увреждания също е изпитан метод. По време на протестите #ДАНСwithme в България срещу правителството на Пламен Орешарски, бяха извозени на площада големи групи от хора с умствено изоставане, незрящи хора и пр. хора с увреждания, които крещяха и обиждаха Пламен Орешарски. Някои от тях бяха до толкова невменяеми, че дори не можеха да крещят. На тях им бяха раздали по една табелка с лозунги да държат пред гърдите си. Протестъри, от организациите на Сорос за защита от дискриминация, също бяха включени в действие за сваляне на Валери Симеонов.

Хората с наследствена патология и генетична предразположеност към малформации, които е много вероятно да се предадат на следващите поколения, са особено ценни за американската външна политика. САЩ провеждат дисгеника на населението в Източна Европа и финансират хора с увреждания, за да могат те да имат многобройно покеление, което да измести поколението на генетично здравите.

В България, както и в цяла Източна Европа има мъже от бедни семейства с вродени аномалии в тежка форма, които се издържат от инвалидна пенсия. И по неизвестни причини, млади жени се надпреварват да раждат деца от тях. Тези млади майки не се омъжват за мъжете с увреждания и скоро след като родят ги напускат, като им оставят децата.


Още по темата:

Недоносени бебета и пациенти на хемодиализа умират, вследствие американската кибератака над Венецуела

Германия отмени признаването за президент Хуан Гуайдо

Лъжите за Венецуела

Самозванецът Гуайдо очаква военна инвазия от САЩ във Венецуела

Джон Болтън: Нашата цел е САЩ да инвестират в нефта на Венецуела

Приятелите на САЩ


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени