Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от Българияwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Мая Манолова ще бори двойните стандарти в ЕС


Мая Манолова
"Огромен напредък е, че тези производители, които си позволяват да произвеждат продукти от един и същи бранд, но с различни съставки и качество, вече ще влизат в "черен списък". Те ще бъдат наказвани с драконовски санкции - 10 млн. евро или 4% от годишния оборот" каза на 26.01.2019 г. омбудсманът Мая Манолова в предаването "Брюксел 1" по телевизия "Bulgaria ON AIR", на групировката ТИМ.

Copyright:www.backdoornews.com


"Няма да им се размине на тези, които искат да мамят с храните [...] Натискът, който оказахме с български граждани, се оказа изключително важен, български евродепутати от всички политически групи ни подкрепиха, към тях се присъединиха и представители и на западни страни и застанаха на позицията, че трябва да има промени в европейското законодателство", каза Мая Манолова. Още през май 2018 г. българските политици се биха в гърдите, че са загрижени за класовата борба в Евросъюза - двойните стандарти при едни и същи стоките в Евросъюза. А дискриминацията в Евросъюза стана официално известна още през февруари 2017 г., благодарение на словашки (не български!) политици.

Всъщност двойните стандарти в Евросъюза, по отношение на западни стоки, произвеждани в две качества - първо качество за западни потребители и второ качество за източно-европейски потребители, едва ли е донесло допълнителни печалби на западните концерни. Смисълът от тази политика на Запада е източно-европейците да бъдат унизени, че те са хора второ качество. Да нямат претенции при взимане на решения в Европарламента, да са послушни на Запада.


Още по темата:

Полша въвежда допълнителни данъци срещу западните вериги магазини

Бедният купува на по-висока цена


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени