Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от Българияwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Стендап шоуто на ГЕРБ


Бойко Борисов
Истинската дясна партия се казва ГЕРБ, заяви на националната конференция на ГЕРБ министър-председателят на България Бойко Борисов, предадоха българските казионни медии на 20.01.2019 г.

Copyright:www.backdoornews.com


"Направихме доста повече, отколкото една партия може да направи. То беше лесно, защото преди нас не бяха правили нищо. Бързо забравиха хората какво сме направили, защото го направихме бързо. И за това бързо забравиха." - заяви Бойко Борисов.

Какво всъщност са направили ГЕРБ? Преподписаха договора, в който България едностранно се задължава да отдава военните си бази на САЩ напълно безплатно. Преподписаха и всички концесии: ТЕЦ-Марица изток, Софийска вода, златодобива и пр. "Знаете ли как се свива контрабанда от 34% на под 5%, за да има пари? [...] Арестуват се хора, затварят се фабрики. Никога не е имало толкова арести и борба с корупцията." - заяви Бойко Борисов.

По данни на "Transparency International/Прозрачност без граници" през 2008 г. България е имала Rank по корупция 72 от 180 държави. При последното проучване за 2017 г. България има Rank 71 / 180, с което България стои на първо място по корупция в Европа.

По думите на Бойко Борисов се е стигнало дотам, американският посланик да го пита защо обявените американски инвестиции са два пъти по-ниски от реалните. "Казвам: "Защото аз не ги отчитам."

Кои са всъщност американските инвестиции? Киноцентърът, БТК, Енергоснабдяването, Националната българска авиокомпания, пардон БГА-Балкан беше отдадена на цената на една лека кола на израелски, не на американски банкстер, пардон филантроп. Или може би американски инвестиции са заплатите на соросоидите, които щъкат неуморно по обществени места, за да слухтят и да оклеветяват руската култура?

"Парламентът ни е дал правото да преговаряме за най-доброто, а не само за машина, която да си кръжи. Ако не успеем, тогава да си вземем това такси, но на нас, Данче, ни трябва автобус", каза Борисов по повод спора кой от двата типа изтребители да се купува. Бойко Борисов благодари на ДПС, че подкрепя ГЕРБ за самолетите.

Кои всъщност са в коалиция с ГЕРБ? Патриоти, ДПС, БСП, ДСБ, Реформатори или как там още се наричат? Отговорът е: Всички влизат в коалиция с ГЕРБ, когато става въпрос за американските интереси.

"Искат да ни съборят от власт - те се борят за власт, ние искаме да направим живота на хората по-добър", обясни премиерът.

С кое ГЕРБ ще направи живота на хората по-добър, със заделянето на два милиарда от бюджета за залежала американска бойна техника от миналия век, която вече никой не купува? Или може би с блокирането на "Южен поток", от което поскъпна цената на газ?


Още по темата:

Колко е наемът за военна база? 💂

От какво се финансира България?

Бойко Борисов моли Путин за прошка 🙏

Бойко Борисов е в еуфория от срещата си с Реджеп ЕрдоганБойко Борисов е в еуфория от срещата си с Реджеп Ердоган


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени