Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от Българияwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Родител-соросоид е възмутен от учителка, която говори истината на децата


Apollo-11 first step
На 17.01.2019 г. телевизията на групировката ТИМ - "Bulgaria ON AIR" сподели възущението си от столична начална учителка Лидия Булева, която е дръзнала да поставя под съмнение лъжата пардон "подвига" на американците да стъпят на Луната преди 50 години. Един баща-соросоид е поискал детето му да бъде преместено в друг клас.

Copyright:www.backdoornews.com


"Всъщност, не е възможно човек да стъпи на Луната. Аз съм гледала телевизия, чела съм книги и информация", отсича учителката пред Bulgaria ON AIR. Тя подчертава, че казала на децата, че не всичко, което го пише в интернет е вярно.

Да, наистина не всичко, което го пише в интернет е вярно, затова пък всичко, което разказват реномираните медии, като телевизиите, е лъжа. В България най-гледаните телевизии bTV и NOVA дори не са български, а са собственост на онези, които приватизираха България, за да ограбват българите. От тях ли българите ще научат истината? Лидия Булева пуска на учениците си два 5-минутни филма, в които екперти обясняват защо не е възможно човек да стъпи на Луната. Децата са озадачени, разказват вкъщи за случилото се. Един от бащите се оказал соросоид, публикува историята в Twitter и се среща незабавно с директорката на столичното 38-мо училище. А директорката подкрепя учителката, не бащата-соросоид.


Още по темата:

Защо човечеството не може да полети в космоса ☀


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени