Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от България www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Почина Иван ЛаскинНа 6 януари 2019 г. българските казионни медии съощиха за смъртта на известния български актьор Иван Ласкин. На 28 декември 2018 той беше приет във ВМА и бе държан седмица в изкуствена кома заради чернодробна недостатъчност. До последния момент близките му търсиха донор за трансплантация на черен дроб. Той отдавна имаше сериозни здравословни проблеми. В средата на септември бе приет по спешност във Втора градска болница. Ласкин бе настанен в отделението по гастроентерология.

Copyright:www.backdoornews.com


Две седмици преди това актьорът понесе голяма загуба - баща му Славчо почина след кратко боледуване. Това се отразило доста тежко на актьора, разказаха тогава близки до него.

Ласкин често споделяше, че държавата не цени труда на талантливите и младите. И смята да направи всичко възможно да изпрати и двете си деца в чужбина, за да ги спаси. В духа на Преход към демокрация и пазарна икономика, господарите на българите ги подлагат на дисгеника, подтискат интелигенцията им, за да са хрисими българите и да не се усещат, като и им продават западни колбаси с повече сланина и детски храни с палмово масло. Да не се усещат българите, че са им приватизирали и заграбили животоподдържащите отрасли, златодобива, а в замяна им разрешават да си купуват леки коли от европейските автомобилни гробища. И за развлечение ги поливат с дезинформация от чуждестранните телевизии bTV и NOVA.

Иван Ласкин има множество роли в театъра, снимал се е в български и чужди филми, сериали като "Хайка за вълци" и "Дунав мост". През 1986 г. детският сериал "Васко да гама от село Рупча" го превръща в най-популярното момче у нас. По-късно завършва ВИТИЗ.

Поклон пред паметта му!
Иван Ласкин


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени