Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от Българияwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Търсят черен дроб за Иван ЛаскинСума пари или орден за храброст
Българските казионни медии гракнаха на 29.12.2018 г., че се търси донор на черен дроб за 48 годишния български актьор Иван Ласкин.

Copyright:www.backdoornews.com


[...] Иван Ласкин е в изкуствен сън, медици и близки правят опити за намиране на донор за органи. Състоянието му е много тежко и спешно се налага трансплантация на черен дроб. Специалисти обясниха, че Ласкин има проблем със съсирването на кръвта и това затруднява откриването на подходящ донор, чиито показатели да съвпадат или поне да се доближат до тези на Ласкин [...]

Това, което липсва в новината на българските медии е, какво търсещите на донор за черен дроб предлагат: Сума пари или орден за храброст и интервю пред телевизията на Световния еврейски конгрес bTV? Един "Mercedes-Benz S 600" не може да спаси нечий човешки живот, като например (част от) черен дроб, но струва 1.808.800 €. И ако търсиш спешно "Mercedes-Benz S 600", то не очакваш някой да ти го подари. Освен това, ако някой ти даде "Mercedes-Benz S 600", то той не се осакатява и няма от това да живее по-кратко, както ако някой ти даде част от черния си дроб.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени