Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбинаwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Деца в американски затвори умират от дехидратация 👮👶


американски затвор
На 7-годишната Жаклин Каал от Гватемала, надзирателите в американски затвор не ѝ разрешили да пие вода и тя почина на 08.12.2018 г. от дехидратация (обезводняване). Жаклин Каал е била вкарана в американски затвор за нелегално преминаване на границата заедно с баща си в отдалечена част на Ню Мексико, съобщава първа програма на германската държавна телевизия ARD: Nach Tod im US-Gewahrsam. Flüchtlingskinder werden nun untersucht. Ein Junge aus Guatemala ist in US-Gewahrsam gestorben. Es ist bereits der zweite Tod eines Flüchtlingskindes innerhalb eines Monats. US-Behörden wollen nun alle Kinder in Haft medizinisch untersuchen lassen. Stand: 26.12.2018, 14:14 Uhr.

Copyright:www.backdoornews.com


Тази нелепа смърт на малко дете в затвора в САЩ не е единствен случай. 8-годишно момче от Гватемала е починало на Коледа 2018, след като е държано в затвора от американски гранични агенти. Момчето и баща му са били в ареста на CBP в понеделник, когато детето показва признаци на заболяване, се казва в изявление на CBP. Бащата и синът са отведени в Регионалния медицински център в Аламогордо, Ню Мексико, където момчето е диагностицирано с обикновена простуда и висока температура, и в последствие е изписано от болницата с антибиотик и ибупрофен. По-късно същата вечер детето започва да повръща и е изпратено обратно в болницата. Детето умира рано във вторник, обясняват CBP и допълват, че причина за смъртта не е известна.

Смъртта на децата в американските затвори се оказа златна кокошка за американски политици от демократическата партия: Martin Heinrich, Marc Veasey, Nydia Velazquez, които използваха удобния случай да нападат политиката на Доналд Тръмп.


Още по темата:

Децата в австралийските затвори 🔒👮

Заплати в САЩ 🗽
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени