Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от България www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Валери Симеонов е временен, протестърите са вечниВалери Симеонов
Въпреки оставката на Валери Симеонов, майките на деца с увреждания ще продължат да протестират, докато оставката на лидера на НФСБ бъде приета в Народното събрание, съобщи на 19 ноември 2018 телевизията на групировката ТИМ - Bulgaria ON AIR.

Copyright:www.backdoornews.com


"Толкова пъти сме лъгани, толкова пъти ни е обещавано" - отбеляза Вера Иванова от инициативата "Сорос ни убива", пардон "Системата ни убива". Иванова подчерта, че се появяват майки, които нямат деца с увреждания и преследват други цели. По думите ѝ те са започнали да обикалят медиите от тяхно име и да говорят каквото си искат. Ние сме майки, които нямаме политически цели и мисли, за да реагираме на такава ситуация. Много е тежко, защото 6 месеца сме нападани от кого ли не. На всяка изява обясняваме, че сме аполитични и сме там единствено заради децата си".

По думите на активистките, майките на деца с увреждания се надяват да променят системата, с което да променят и надписа на своите тениски "Ситемата ни убива". Надяват се в скоро време да заменят черните тениски с бели.

Те тениските лесно ще сменят, но от това децата с увреждания няма да станат деца без увреждания, нито майките им ще сменят системата.


Още по темата:

Б. Борисов за кашиците на Сорос
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени