Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от България www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Б. Борисов за кашиците на СоросБойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов обяви на 15.11.2018 пред bTV , че към момента оставката на вицепремиера Валери Симеонов не се обсъжда, защото "кабинетът се крепи на всеки един от нас". Походите на кашиците на Сорос под егидата на протести срещу високите цени на горивата продължават за поредна вечер, въпреки че България не добива горива, а ги внася от чужбина и не може да влияе на цените им.

Copyright:www.backdoornews.com


"Не е приятно в никакъв случай, още повече когато с майките поработихме доста и се разбрахме и за промените, и за законите, и за времето. Влязоха в парламента и в новия бюджет имат със 150 млн. лева повече, а с едно непремерено, обидно изказване Валери Симеонов ги върна на улицата. И ми е мъчно, и ме е яд, защото действително положихме много усилия и с финансовия, и със социалния министър. Извиних се няколко пъти от негово име, но не е приятно", сподели Бойко Борисов. "Пак се извинявам и пак съжалявам, какво да кажа друго?", попита Борисов и уточни, че не е във възможностите му да прибере майките на деца с увреждания от улицата.

"Увеличаването на доходите е в основата и на новия бюджет. 10% увеличение на заплатите с над 500 млн. повече за общините. Увеличение на заплатите с 380 млн. на учителите, над 5 млрд. повече в здравеопазването, със 150 млн. лв. повече за хората с увреждания, с 20 млн. повече за култура. Мога да изброявам още много. Във всяка една сфера се повишават доходите. Коя партия върза електромерите на хората за ТЕЦ 1 и ТЕЦ 3? - БСП." Според Бойко Борисов в протестите, разразили се последните дни в страната, има платени протестъри, а и партийни намеси. "Близо половин милиард по наше време като управляващи сме дали за пенсионерите като коледни и Великденски надбавки. Нашият единствен проблем е как да привлечем добри специалисти, а ни трябват стотици", каза още Бойко Борисов. Не пенсионерите, а хората с увреждания, особено тези с вродени малформации, които е много вероятно да се предадат на поколението, представляват важно звено в американската външна политика и провежданата от САЩ дисгеника на населението на Източна Европа. В България има много мъже с вродени увреждания в тежка форма, които произлизат от бедни семейства, издържат се с инвалидна пенсия, а по неизвестни за околните причини, млади жени се надпреварват да раждат от тях деца. Тези млади майки не се омъжват за мъжете с увреждания и скоро след като родят, се разделят с мъжете и им оставят децата.


Още по темата:

Кресливи майки с уж болни деца


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени