Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбина www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

В Източна Украйна спечелиха изборите про-руски политици


Донецка и Луганска народни републики
Лидерите на непризнатите от Запада Донецка и Луганска народни републики - Денис Пушилин и Леонид Пасечник, спечелиха изборите в Източна Украйна, предаде първа програма на германската държавна телевизия ARD: Wahlen in der Ostukraine. Amtsinhaber siegen erwartungsgemäß. Die Bewohner der Separatistengebiete in der Ostukraine haben bei den Präsidentenwahlen die Amtsinhaber mit großer Mehrheit bestätigt. Westliche Staaten wollen das Ergebnis nicht anerkennen. Stand: 12.11.2018, 14:47 Uhr.

Copyright:www.backdoornews.com


На изборите, произведени на 11.11.2018, се гласуваше за "президенти" на ДНР и ЛНР и за "депутати" в местните парламенти. В ДНР оглавяваното от Пушилин движение "Донецка република" получи 72,74% от гласовете, а самият Пушилин печели 60,9%. В ЛНР оглавяваното от Пасечник движение "Мир за Луганск" получава 74,13% от гласовете, а самият Пасечник печели 68,3 процента. В ЛНР са преброени всички бюлетини, а в ДНР 97% от подадените гласове.

Киев разкритикува вота, а Западът обяви изборите за незаконни, но не защото независимите Донецка и Луганска народни републики са се самопровъзгласили, а защото не са избрали западните мекерета да ги управляват. Косово също се самопровъзгласи, но беше веднага признато от САЩ и васалите на САЩ. В България първият, който ревна да признае Косово, бе Бойко Борисов.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени