Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбина www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Жените на Гугъл протестират


Гугъл
В духа на движението #MeToo в десетки градове по света, където има офиси на Google, от които над 1000 в Сан Франсицко, служител(к)ите напускат работните си места като израз на недоволство - "Time's Up, Tech!", от начина, по който компанията се справя със случаите на сексуални злоупотреби. Берлин, Лондон, Париж, Токио, Цюрих вече се включиха в инициативата. Тя се подкрепя и от изпълнителния директор на Гугъл - Сундар Пичай.

Copyright:www.backdoornews.com


Причина за протеста стана разкритие на американски медии, че мениджър от висшия състав на Гугъл - Анди Рубин е получил обезщетение в размер на 90 милиона долара, въпреки че карал служителка да му духа. И това далеч не е единичен случай, пишат анализатори. Част от исканията на работещите в Гугъл са да се сложи край на плащането на обезщетения и да има повече прозрачност при разследването на подобни случаи. Освен това служителките претендират да имат еднакви шансове за кариера, както мъжете.

Идеята на жените от Гугъл е супер! За в бъдеще кариерата на жените да зависи единствено от професионалните им качества, а не както до сега, от предлаганите от тях секс-услуги на шефовете им. Жените вече да не избират мъжете по социален статус и по материалните облаги, които могат да получат от тях, а занапред жените да избират мъжете по външна красота. Какво по-хубаво от това, жените да започнат да избират партньорите си по любов и дъртаците-богаташи да останат на сухо!


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени