Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от България www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Кресливи майки с уж болни деца


Цветни революции
Целия октомври 2018 г. българските казионни медии заливат простолюдието с изказване на Валери Симеонов "кресливите майки с уж болните деца". Няма лошо България да отделя повече средства за хората с увреждания и техните майки. Лошото е, че повечето българи не знаят кой организира акцията и с каква цел. Всеки, който случайно е минавал в София през Орлов мост, по време на протестите на майки с деца с увреждания, е забелязал, че на тези протести нямаше нито майки нито деца с увреждания. Имаше предимно мъже - платени соросоиди.

Copyright:www.backdoornews.com


Хората с увреждания представляват обособено малцинство, както и хората с нестандартна сексуална ориентация или хората с номадски традиции и пр. А политиката на САЩ е да подстрекава малцинствата, че техните права са нарушени и НПО на Джордж Сорос ще им помогнат да защитят правата си. По време на едногодишните протести срещу правителството на Пламен Орешарски #ДАНСwithme 2013/2014, също бяха използвани организирани групи от инвалиди. САЩ по онова време се опасяваха, че правителството на Орешарски ще подпише договора за "Южен поток".

Един от методите на неоколониализма е разделяне на обществото на малцинства и протежиране на малцинствата в ущърб на мнозинството. Организират се гей паради, протежират се хора с интелектуална недостатъчност в политиката, науката, изкуството. Особено внимание се обръща, да се финансират хора с генетично вродени аномалии, естествено не от хуманни съображения, а за да могат тези хора да имат многобройно поколение, което да измести поколението на здравите, но бедни хора - провеждане на дисгеника.

Според българското законодателство чл. 13 (1), т. 3 не може да сключи брак лице, което страда от болест, представляваща сериозна опасност за живота или здравето на поколението или на другия съпруг, освен ако болестта е опасна само за другия съпруг и той знае за нея. Болестите, опасни за поколението са тези, които се наследяват понякога от децата, а понякога и от внуците. Срещу това ограничение, да се предават на поколенията недъзи, се опълчват такива, като Петър Кичашки, който самият има генетично увреждане и има опасност то да се предаде на поколението му (Източник: Нова телевизия - Хора с "опасни" заболявания нямат право да сключат брак. 30 юни 2011 19:11). Петър Кичашки е подал жалба в Комисията за защита от дискриминация. Петър Кичашки е завършил института на Сорос НБУ, след което си изкарва хляба в структурите на Джордж Сорос - изпълнителен директор на мозъчния тръст "Институт за модерна политика" (роден брат на „Института за Пазарна Икономика”), който според уебсайта си, се финансира от фондация “Фридрих Науман”, “World Jurist Association-USA”, фондация “Фридрих Еберт”, “American Jewish Committee” - организация за защита на евреите.

"Friedrich-Ebert-Stiftung" и "Friedrich-Naumann-Stiftung" декларират финансирането си от неолиберални политически партии. Те заедно с други фондации финансират Цветните революции. Friedrich Naumann е финансирал Ernst Jäckh, който поддържа идеята за възраждане на Османската империя и спомага за създаване на джихадизма.


Още по темата:

Б. Борисов за кашиците на Сорос


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени