Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от България www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Северин не тичал с телефона на Виктория, а го бил заровил


Северин Красимиров
С нетърпение очакваният от всички Северин Красимиров се завърна в родината си, макар и не по собствено желание, на 17 октомври 2018 г. вечерта. В досегашната версия на казионните български медии, Северин след изнасилването и убийството, бил заснет от камери за видеонаблюдение, как тича по улиците на Русе с телефона на Виктория Маринова в ръка, след което го оставил в дома си, заедно с оплисканите с кръв от жертвата дрехи. Според новата версия от 19.10.2018, Северин бил заровил смартфона на жертвата и после пък съобщил на полицията къде го е заровил. (Източник: dnes.bg "Съдът реши: Северин Красимиров в ареста за постоянно! Той съгласен: Прокуратурата правилно иска да бъде задържан." 19 окт 2018 12:10, Елка Василева)

Copyright:www.backdoornews.com


Пред германските власти Северин/Селайдин призна частично само за убийството, но не и за изнасилванията. Според казионната медия, в неофициални разговори с полицаи, Северин бил признал както за убийството, така и за двете изнасилвания на младата жена, но едва в България той бил научил, че журналистката е била мъртва още преди да започне гаврите с нея. Това най-много го потресло, коментирали разследващи пред "24 часа". Той дори се разплакал. Твърдял, че не е възможно, защото тялото й реагирало.

Северин Красимиров е на 20 години и има начално образование, тъй като няма завършен 8 клас. В интервю пред медиите от 19.10.2018 г. той с трудности говори български език, със силен турски акцент и речниковия му фонд се състои от няколко думи. Изключително ниското му интелектуално ниво си личи и по това, че в съдебната зала пред журналисти той разказва за убийството, без да се усеща че не е длъжен и всичко което казва ще бъде използвано срещу него.

Северин Красимиров разказва пред журналисти, че с Виктория Маринова случайно са се сблъскали на пътя, при което той ѝ е направил забелажка и ѝ ударил шамар, а тя паднала. Той искал да си продължи пътя, но тя го хванала за косата. В този момент неговия служебен адвокат го предупреждава повече да не говори и той започва да повтаря, че не си спомнял. Интересен факт е, че журналистите го питат за какво има ТЕЛК и какви лекарства приема, на което той отговаря че не знае. На 30.11.2016 г. Красимир Каракачанов (ВМРО) пред Народното събрание заяви, че Трудово-експертните лекарски комисии в България са напълно корумпирани и срещу подкуп от 400 до 2000 лева издават удостоверение за инвалидност. Освен това, всеобщо известен факт е, че към ромите в България, ТЕЛК проявяват особена щедрост в раздаване на група инвалидност. А защо към ромите ТЕЛК са щедри, а към българите не? Защото зад ромите стои "Български хелзинкски комитет", а зад българите стои Плана Ран-Ът.

В предаване "В окото на бурята" 261 бр. на телевизия Алфа, на ПП Атака от 13.10.2018 г., Магдалена Ташева разясни и за други противоречия около разследването на грандиозното престъпление на 2018 г. Северин с двама свои приятели с лека кола от Русе стига до Stade/Северна Германия за около 10-11 часа, при разстояние с кола 2034 км. Дори и да се приеме, че разстоянието е било преодоляно за 22 часа, това означава че колата се е движела със средна скорост 95 км/час, през големи градове и без нито една почивка. Освен това двамата му спътници не биват разпитвани от прокуратурата и не се съобщава за имената им.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени