Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от България www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Виктория Маринова е изнасилена мъртва


Северин Надеждов
Според публикуваната в казионните български медии информация, относно убитата и изнасилена на 06.10.2018 г. журналистка Виктория Маринова, най-малко двама души са видяли окървавения труп на жената и са подминали. Това място - алеята край Дунав, е оживено, любимо на русенци, казва кметът. На това място бягат много хора, според полицията и друга жена тичала по това време, но не стигнала до края. Така Виктория Маринова останала единственият бегач, а Северин дебнел, макар да не се целел конкретно в нея. Красимиров започва да следи жената, става ясно от запис на камера.

Copyright:www.backdoornews.com


Всъщност до този момент няма доказателства, че изнасилвача и убиеца Северин Надеждов не се целел конкретно във Виктория Маринова. Това ще рече, че няма доказателства, че това е криминално, а не политическо убийство.

Според публикациите, ромът Северин/Селайдин удря Виктория с ляв юмрук в лицето, при което чупи носа на жертвата и кръвта се стича в гърлото на жената. Освен това има следи, че е натискана по устата, което означава, че тя е викала за помощ, но нокой не ѝ е помогнал. Със запушена уста Виктория Маринова не успява да изкашля кръвта, която влиза в дихателните пътища и тя умира от задушаване.

Виктория Маринова има ухлузвания на предната и задната част на главата, които според разследващите, са получени по време на изнасилването. Според съдебномедицинската експертиза, обезобразеното лице на Виктория Маринова е от триенето на главата ѝ в земята при гаврите, които са продължили поне час. Т.е. Виктория по време на изнасилването е била в състояние на кома или най-вероятно вече е била мъртва. И Северин не се е гаврил два пъти с жена, а с труп. В криминалистиката често се дискутира, дали е възможно една жена да бъде изнасилена от сам мъж, без да е била преди това пребита до безсъзнание. А Северин/Селяйдин я изнасилва два пъти на обществено място посред бял ден и никой не забелязва. "Селяйдин призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо. После малко поизтрезнял и разбрал, че е убил момичето. Започна да плаче пред мен. Той не е такъв човек", разказа майката на рома-убиец Надежда Красимирова пред Нова тв. Същото разказваше и шведът Ralf Georg Sundberg, който ритна в главата българка-пенсионерка.

“През цялото време беше мълчалив. 30 часа карах. Говорихме си общи неща. За толкова часове да е говорил половин час”, обяснява пред разследващите неговия приятел Синан, който откарал Северин до Германия след убийството.

На 12.10.2018 г. следобед в Министерството на правосъдието е получено официалното съгласие на немската прокуратура за предаване на обявения за международно издирване български ром Северин Красимиров. Съгласно полученото съобщение за това е информирана и Прокуратурата на Република България. Екстрадирането може да се извърши с полиция на изпълняващата или на изискващата държава, като и в двата случая разходите се поемат от българската страна. От тук на сетне българските данъкоплатци ще поемат издръжката на Северин, който вероятно няма и да почуства разлика между битовите условия в затвора и тези, при които е живял до тогава.


Още по темата:

Северин не тичал с телефона на Виктория, а го бил заровил

Северин е преместен от затвора в болница


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени