Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от България www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Цветанов: След управление на БСП винаги има хаос и дефицитЦветан Цветанов (ГЕРБ)
На 21.07.2018 г. в "Зала 3" на НДК, където българските пишман политици 6 месеца се изживяваха като европредседатели, БСП представи проекта си "Визия за България": Безплатни детски градини, минимална работна заплата 60% от средната, още по-високи пенсии, прогресивен данък.

Copyright:www.backdoornews.com


Според Цветан Цветанов (ГЕРБ) "никой от БСП обаче не каза откъде ще дойдат парите за тези техни мечти", цитиран от българските медии. "След управление на БСП винаги има хаос и дефицит поне 5%."

В действителност не по време на управлението на БСП, не и по време на управлението на Пламен Орешарски, България тегли кредит от 16 млрд. лева. А именно ГЕРБ изтегли този кредит и увеличи дефицита.

Цветан Цветанов: "Политиката е за отговорни хора, които могат да изпълняват ангажиментите си към хората."

В действителност не БСП, а Бойко Борисов (ГЕРБ) обеща на хората газов хъб.

Цветан Цветанов: "Чуха се призиви за промяна на системата, за национализация. Тази страница е отдавна затворена и ние вървим напред."

В действителност България икономически все повече затъва и "тази страница" може отново да бъде отворена. Поради това и Радио „Свободна Европа“ започва отново да полива българи и румънци с американска отрова. Въз основа на какъв критерий Цветанов определя посоката на развитие на България? За периода 1979-1988 г. България увеличава БВП на глава от населението с 234%, по данни на Международния валутен фонд и Световната банка. Според Световната банка/World Bank, България е имала БВП на глава от населението през 2008 г. - 7296,12 USD, а през 2016 г. - 7350,80 USD, т.е. пак толкова след осем годишно членство в ЕС. Така ли България върви напред? Или можеби Цветанов има предвид че самият той, заедно с Бойко Борисов и останалите функционери от ГЕРБ вървят напред?


Още по темата:

Бойко Борисов е в еуфория от срещата си с Реджеп Ердоган

ЕС (не)разрешава "Южен поток" 🛢


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени