Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбина www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Руската хиперзвукова ракета „Кинжал“ 🚀


Хиперзвуковите руски ракети от ново поколение Кинжал
Хиперзвуковите руски ракети от ново поколение „Кинжал“ ще бъдат готови в експлоатация през 2020 год., според проучвания на американското разузнаване ЦРУ, предаде американската телевизия CNBC (Consumer News and Business Channel).

Copyright:www.backdoornews.com


Хиперзвуковите руски ракети, от които в момента Съединените американски щати не могат да се защитят, се движат със скорост 12300 км/час или десет кратна на скоростта на звука. Американското издание цитира пожелали анонимност лица, които имат директен контакт с доклади на американското разузнаване. Русия успешно е тествала хиперзвуковата ракета през този месец на цели на разстояние 800 километра. В доклад на разузнавателните служби се казва, че руските въоръжени сили са тествали „Кинжал“ на изтребители МиГ-31, но амбицията на Москва е тези ракети да бъдат разположени на стратегически бомбардировачи.

Американците са били информирани преди срещата в Хелзинки между американския президент Доналд Тръмп и руския му колега Владимир Путин. Това обяснява и защо Тръмп толкова бърза да се срещне с Путин, че да обсъди значителни съкращения на ядрените оръжия.

Ръководителят на Стратегическото командване на въоръжените сили Джон Хайтън призна, че американските сили към момента са безсилни пред хиперзвуковите оръжия на Русия. Той описа мрачен сценарий пред Вашингтон, според който на практика страната няма защита от ракетите, които Русия и Китай разработват.

В човешкото общество за да те уважават, трябва да разполагаш с оръжия за масово унищожение, способни ефикасно да поразят САЩ. В противен случай те приватизират принудително, плащаш солидни сметки за ток, вода, отопление, телефон и пр. на американски корпорации и техни подставени фирми и гледаш телевизия на световния еврейски конгрес.

За сравнение: САЩ имат военен бюджет 610 милиарда долара, с което военният бюджет на САЩ е по-голям, от колкото военния бюджет на всички останали държави на Земята взети заедно. Русия има военен бюджет 61 милиарда долара или 1/10 от този на САЩ.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени