Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбина www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Разплаканото момиче и Тръмп


Разплаканото момиченце Yanela
Американското списание "Тайм" сложи на корицата си фотомонтаж, на който Доналд Тръмп гледа надолу към 2-годишно момиченце-имигрантче, което плаче, а над него "Time" пише Welcome to America" - "Добре дошли в Америка".

Copyright:www.backdoornews.com


Момичето е снимано на американската граница с Мексико от фотографа на "Гети" Джон Мур през тази седмица. На снимката детенцето плаче, докато майка му е претърсвана и арестувана от граничните власти. Снимката се превърна в символ на кампанията срещу наложената от Тръмп имграционна политика на "нулева толерантност" - разделяне на родителите от децата на границата.

Тази "новина" бива раздухвана от всички соросоидни медии в България, в това число и от вестник СЕГА. Това, което нито една българска медия не публикува, беше публикувано в западните медии, като например германската държавна телевизия ARD: "Tränen an der US-Grenze. Die Geschichte eines Fotos. Aufklärung um das Foto eines kleinen weinenden Mädchens an der US-Grenze - zahlreiche Medien hatte es als Symbol für die Praxis der Familientrennung verwendet. Nun stellt sich heraus: Tochter und Mutter wurden nie getrennt. Stand: 23.06.2018, 10:53 Uhr.

Разплаканото момиченце Yanela от снимката в действителност е поредния Fake news. Детето никога не е било разделяно от майка му. Това съобщава в телефонен разговор с една местна телевизия бащата на детето - Denis Varela, който продължава да живее в Honduras, а майката на детето е поискала политическо убежище. Тази снимка стана фотография на годината.

Полицаят, който е проверил на границата с Мексико нелегално преминаващите имигранти, заяви пред "CBS News", че проверката е продължила по-малко от две минути. А на 20.06.2018 световните медии съобщиха, че Donald Trump е забранил с декрет разделяне на семейства на мексиканската граница. По времето на протестите #ДАНСwithme световните медии публикуваха снимка със същия сценарий - разплакано момиче срещу полицай. Двамата кризисни актьори от снимката четири години по-късно се появиха на гейпарад с нова роля, този път като джендър активисти.


Още по темата:

Деца в американски затвори умират от дехидратация 👮👶


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени