Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

НАТО планира нови 30.000 войника на руската границаНАТО планира да изпрати на руската граница нова войска от 30.000 души за бързо реагиране, поради хипотетични провокации от Русия, предаде първа програма на германската държавна телевизия ARD: Spannungen mit Russland. NATO will weitere Eingreiftruppe aufbauen. Zur "glaubwürdigen Abschreckung" Russlands will die NATO Medienberichten zufolge eine weitere Eingreiftruppe aufbauen, die binnen 30 Tagen einsatzbereit ist. Deutschland soll dabei eine Führungsrolle spielen, heißt es. Stand: 02.06.2018, 14:39 Uhr.

Copyright:www.backdoornews.com


Понастоящем обсъжданите планове предвиждат разполагането на допълнителни 30.000 войници в рамките на 30 дни, ако възникне кризисна ситуация. Трябва да се подобри и готовността на военните кораби и самолетите на НАТО. Войските с повишена готовност за действие в сериозен случай трябва да бъдат подкрепяни от звеното за бърза намеса на НАТО. То се състои от 20.000 войници и има особено бърза мобилност на Алианса. Към това се добавя резервна сила до 20.000 войници.

За плановете, инспирирани от Съединените щати, "Welt am Sonntag" съобщиха през уикенда, а преди това бяха съобщени и в "World Street Journal". На среща на министрите на отбраната на страните-членки на НАТО в края на следващата седмица в Брюксел е предвидена по-нататъшна доразработка на намерението, а след това и на срещата на Северноатлантическия алианс, който също ще се проведе в Брюксел на 11. и 12. юли 2018.

"Понастоящем работим по различни мерки, които ще увеличат готовността на военните сили на НАТО, така че те да бъдат бързо пренасочени, ако е необходимо. НАТО трябва да бъде в състояние да гарантира надеждно възпиране на инвазия", заяви генералният секретар Йенс Столтенберг в понеделник в кулоарите на посещението си във Варшава. Вашингтон, след като Доналд Тръмп пое президентския пост, масово накара европейците да увеличат разходите за отбрана.
nato restricted area
"Si vis pacem para bellum"/"Ако искаш мир, готви се за война" (латинска фраза).
През март 2018 Владимир Путин обяви новите високо технологични оръжия на Русия - междуконтинентални балистични ракети с плазмен двигател, които се движат със хиперзвукова скорост. Но такива ракети едва ли някога ще бъдат използвани, тъй като бъдещето е в национално-освободителни движения в Източна Европа. Срещу тях, а не срещу Русия, НАТО подготвя войници за бързо реагиране, които да могат бързо да се предвижват по територията на държавите членки на НАТО. За НАТО и Бойко Борисов строи магистрали.

Логично е коруптните правителства, за да се задържат на власт, да потърсят помощ от НАТО и САЩ, както е логично народите на (Източна) Европа ако искат да се освободят, да потърсят помощ от Русия.
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени