Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от България www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Бойко Борисов моли Путин за прошка 🙏


Бойко Борисов при Владимир Путин
Нито една българска медия, в това число и медиите на псевдо-русофилската партия АТАКА, не публикуваха истината за срещата на Борисов с Путин. Вместо това българските медии на 30.05.2018 отново лъжат за посещението на Бойко Борисов при Владимир Путин 📺.

Цитат: "България смята да предложи на Русия да търгува 15 млрд. куб. м природен газ годишно през хъба Балкан." - медията на групировката ТИМ dnes.bg.
Цитат: "Турски поток" и през България. Отклонение от 150 километра ще ни "върже" за тръбата" - fakti.bg.

В действителност България нищо не смята и нищо не е предлагала, нито е било обсъждано отклонение на газопровода заради България. Единствено българските политици се покайват, в очакване на престоящия крах. Според телевизията на Световния еврейски конгрес bTV, Бойко борисов бил казал: "През територията на България преминават транзитните потоци на руски горива към други страни от Югоизточна Европа и има възможности за развитието на сътрудничеството в тази важна сфера [...] Президентът Путин ни съобщи, че вчера е разговарял с президента на Турция. Никой няма възражения срещу това „Турски поток” да бъде продължен към България."

Copyright:www.backdoornews.com


Първа програма на руската телевизия «Телеканал Россия 1» предаде срещата между Бойко Борисов и Владимир Путин, на която Борисов моли за прошка Русия с думите:

"Ние си научихме урока. Ние сме най-послушната
страна на Евросъюза и молим Москва да ни прости.
Очаквахме за загубите от "Южен поток" да получим
компенсации от ЕС, които не получихме. Аз чувствам
вина за създаването на напрежение, благодаря че
не сте злопаметни. По-възрастният прощава на
по-младия."


На което Путин отговаря:
"Меня смущают разговоры, кто у нас старший, кто
младший. Старшего всегда побуждают заплатить."
Мен много ме смущава кой е младши и кой старши,
че старшия винаги го подканват да плати сметката.(Когато Втората световна война свърши, българите - нацистки подлоги също молеха за прошка, когато ги изправиха пред "Народния съд".) По думите на Владимир Путин, “Южен поток” е трябвало да започне да се строи през 2010 г., но България се отказва през 2014 г. След протестите по време на Борисовата зима 2013, пехотинците на Сорос от #ДАНСwithme цяла година биха тъпани и надуваха вувузели, за да върнат на власт Бойко Борисов, който да спре “Южен поток”. А относно лъжата за "хъба Балкан" и че "Турски поток" можел да бъде продължен към България, която българските медии разтръбяват, прес-секретаря на президента на Русия - Дмитрий Песков отговаря, че такива разговори изобщо не е имало:

"На вопрос, договорились ли президент Владимир Путин и премьер Болгарии Бойко Борисов о продолжении ветки «Турецкого потока» до Болгарии, пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков ответил отрицательно: Нет, не договорились, и не было такой задачи договариваться, и не было возможности на переговорах между президентом и премьер-министром об этом договориться."

Борисов и Радев се опитват да играят правителството на Константин Муравиев, управлявало България от 2 до 9 септември 1944 г. България прекъсва дипломатическите си отношения с Нацистка Германия, иска примирие от САЩ и Великобритания, започва изтеглянето на българските окупационни войски от Югославия и обявява война на Нацистка Германия. На 09.09.1944 правителството на Муравиев е свалено от офицерите на Дамян Велчев и комунистите, а самият Константин Муравиев е осъден на доживотен затвор от Народния съд.

По думите на Путин, Русия е загубила от проваления "Южен поток" 800 млн. евро:

"Отказ от «Южного потока» стоил Газпрому 800 млн евро. Ну, записали их в убытки, что делать, сказал президент России Владимир Путин после переговоров с премьер-министром Болгарии в среду, сообщает корреспондент «Ведомостей»."

Русия вероятно ще прости за 800-те милиона. По-интересно е дали българският народ ще прости, като му вдигнат отново цените за отопление?


Още по темата:

ЕС (не)разрешава "Южен поток" 🛢

Бойко Борисов е в еуфория от срещата си с Реджеп Ердоган


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени