Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбина www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Истински човек-паяк 🕷


Истински човек-паяк
Бежанец от Мали - Мамуду Гасама спаси дете, висящо от тераса на четвъртия етаж, като се изкатери бързо по фасадата на сграда в Париж 📺 , предадоха световните агенции на 28.05.2018 (The Independent: Europe 'Spiderman' who saved child by climbing up outside of Paris building is invited to meet President Macron. Mamoudou Gassama scaled four storeys to reach four-year-old.)

Copyright:www.backdoornews.com


Видеозаписът, показващ как Гасама се изкатерва бързо, за да стигне до детето, доби огромна популярност в социалните мрежи, а 22-годишният малиец беше обявен от хората за истински "човек-паяк".

Mamoudou Gassama е награден от френския президент Макрон с медал за храброст, получава френско гражданство и го назначават на работа като пожарникар. Звучи малко смешно, но и пожарникарите понякога стават премиер-министри.

Бежанецът Мамуду Гасама е от Мали, където Франция през януари 2013 започна война за уран, от цяла Африка най-много залежи на уран има в Мали. Как точно детето се е оказало от външната страна на балкона на четвъртия етаж, в присъствието на двама възрастни, което се вижда на видеото и как точно в този момент Mamoudou Gassama, който не е професионален каскадьор, но за секунди се изкачва по фасадата на сграда, това потребителите ще има да гадаят. Или просто ще го приемат за чиста монета.

Ако детето беше от Мали, а човекът-паяк французин или още по-добре американец, постановката щеше да е точно по холивудски образец. Но тогава вече никой нямаше да повярва.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени