Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбина www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

САЩ провалиха срещата с Ким Чен-ун


Президентът на САЩ Доналд Тръмп
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отмени срещата си със севернокорейския лидер Ким Чен-ун, планирана за 12 юни в Сингапур, заради "отявлената враждебност" в неотдавнашната декларация на Северна Корея, предаде първа програма на германската телевизия ARD: Nordkorea. Trump sagt Gipfel mit Kim ab. Vorerst kein Gipfel mit Nordkoreas Staatschef Kim: US-Präsident Trump hat das Treffen abgesagt: Es sei gegenwärtig nicht angemessen. Er drohte mit Atomwaffen, will aber auch auf Dialog setzen. Stand: 24.05.2018, 23:03 Uhr.

Copyright:www.backdoornews.com


В писмо до Ким Чен-ун, публикувано днес от Белия дом, Тръмп заявява, че въз основа на тази декларация смята за "неподходящо в сегашния момент да се състои отдавна планираната среща". Северна Корея говори за ядрените си способности, "но нашите са толкова внушителни и мощни, че се моля на Бог никога да не бъдат използвани", пише президентът на САЩ.

В декларацията севернокорейското правителство нарече вицепрезидента Майк Пенс "политическо чучело" и заяви, че е еднакво готово и за ядрена конфронтация, и за масата за преговори. Джон Болтън/John Bolton - съветник по националната сигурност на президента на САЩ Доналд Тръмп оповести, че със Северна Корея трябва да се преговаря както с либийския президент Муамар Кадафи. Muammar al-Gaddafi отпърво се отказа от ядрената си програма, след което Либия беше бомбардирана от САЩ, Кадафи свален и убит от американците. Който се откаже от ядрената си програма, Господ го наказва, като му праща американци. John Robert Bolton е сътрудник на мозъчни тръстове и организации като "Проекта за новия американски век/Project for the New American Century" чийто основатели са Robert Kagan и Victoria Nuland, която раздаваше сладки на соросоидите на Евромайдана в Украйна. Джон Болтън е член и на "Американския предприемачески институт", "Еврейския институт за въпроси на националната сигурност", "Съвета за международни отношения" и др.

Северна Корея пред западни наблюдатели днес 24.05.2018 е разрушила ядрения си полигон, предадоха световните медии. Очевидно прибързано, защото американците въпреки затъването в дългове, въпреки неуспешната война в Сирия, въпреки неуспешната Цветна революция в Иран и патологично затлъстяване на населението им от ГМО-храните, все още американците не са капитулирали и не са престанали да се изживяват като полубогове и да си мечтаят за световно господство.

Все още в САЩ живеят най-много неграмотни милиардери, все още американският долар е световната валута и лихварите със собствен дял във Federal Reserve System все още са господари на човечеството.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени