Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбина www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Първото интервю на Юлия Скрипал


Юлия Скрипал даде първото интервю
Юлия Скрипал даде първото интервю 📺 за Ройтерс, след като оцеля след опит за убийство, за което британските власти обвиняват Русия и всички раболепни васали на англосаксонците в един глас се присъединиха към обвинението срещу Русия. Юлия Скрипал заяви, че иска да се върне в родината си Русия в дългосрочен план.

Юлия Скрипал на врата си има белег, като от трахеостомия, който според руските медии в миналото не е имала. На интервюто ясно се вижда, че Юлия Скрипал чете предварително подготвен текст. Според руските медии, словореда прилича на превод от английски на руски. Т.е. текста са ѝ го написали и след това са го превели на руски език. И също е вероятно, тя да е била принудена да дава това интервю, тъй като никакви свидетели не са допуснати да присъстват по време на снимките.

Не се знае и кога е заснето интервюто - преди отравянето или след отравянето. Както всички знаят, за Осама бин Ладен, който ръководи "Operation Cyclone" по създаването на международния тероризъм, американците публикуваха стар видеозапис, когато Осама бин Ладен отдавна вече не е бил жив. За предизборната кампания на George W. Bush, да бъде преизбран за втори мандат. Видозаписът, на който Осама бин Ладен се заканва на САЩ, беше с резолюция 320×240 pixel, въпреки че в това време вече и телефоните снимаха във Full-HD.

По правило терористи и похитители предоставят снимки на заложниците, на фона на току що излезли от печат вестници, като доказателство за датата на заснемането. Такива доказателства британците не предоставят и не допускат свидетели.

"Животът ми се обърна с главата надолу", каза Юлия Скрипал. Юлия и баща ѝ Сергей Скрипал, бивш доносник за британската служба за външно разузнаване МИ-6, бяха намерени в безсъзнание на пейка в британския град Солсбъри на 4 март. Според нейното изявление, тя е била 20 дни в кома.

Copyright:www.backdoornews.com


Според британската версия, тя се е свързала с Ройтерс чрез британската полиция. Юлия Скрипал е в Лондон под опеката на британските тайни служби и точното ѝ местоположение се пази в тайна. Тя бе изписана от болницата около пет седмици след отравянето. "Извадихме голям късмет, че и двамата оцеляхме при този опит за убийство. Възстановяването ни е бавно и много болезнено", каза тя. "Искам да помагам на баща ми, докато се възстанови напълно. В дългосрочен план се надявам да се върна у дома в моята страна", заяви тя:

"Очнувшись после 20-дневной комы, я узнала, что мы оба были отравлены. Мне до сих пор сложно смириться с мыслью, что на нас было совершено подобное нападение. Шокирует сам факт использования нервно-паралитического вещества в данной ситуации. Не хочу вдаваться в детали, скажу лишь, что лечение было инвазивным и глубоко угнетающим. Я благодарна всем замечательным и добрым работникам госпиталя в Солсбери, место, которое стало мне очень близким. Моя жизнь была перевернута с ног на голову, и сейчас я пытаюсь смириться с невероятными изменениями в моей жизни."


Още по темата:

Bundesregierung Deutschland няма доказателства за Скрипал

Британия ще разрушава дома на Скрипал

Скрипал е отровен от САЩ и Великобритания

Скрипал не е отровен с "Новичок"

Скрипал ги готвят, да ги изпарят

Скрипал е изписан


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени