Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбина www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Скрипал е изписанБолницата в Солсбъри съобщи на 18.05.2018 г., че британския доносник Сергей Скрипал вече е изписан от болницата и също както дъщеря му Юлия е отведен на тайно място за тяхна сигурност. (Източник: Tagesschau. Nach Giftanschlag Skripal aus Krankenhaus entlassen. Wochenlang war der Zustand des russischen Ex-Spions Skripal nach dem Giftanschlag auf ihn und seine Tochter kritisch. Nun ist er aus dem Krankenhaus entlassen worden. Stand: 18.05.2018, 11:53 Uhr.)

Copyright:www.backdoornews.com


Никой до този момент не видя и не чу самия Скрипал. На единствения изтекъл телефонен разговор между дъщеря му Юлия и нейна братовчедка, публикуван от Русия, не се чу Юлия да потвърждава официалната версия на Великобритания, че е отровена и че иска под нова идентичност да се пресели в САЩ, както съобщиха британците.

Междувременно никой уважаващ себе си човек вече не вярва нито дума на Британия. Това което всички знаят е, че Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия ще изчезнат безследно (живи или мъртви) и Британия ще съобщава на будалите какво били казали Скрипал. Естествено Скрипал ще казва само онова, което пасва на Британия или най-малкото това ще съобщават СМИ. Преди нямаше доказателства, че Скрипал са били отровени от Русия, сега вече няма доказателства че Скрипал въобще са живи.

А българските медии ще продължават раболепно да спазват евроатлантическите ценности и да наричат британския доносник - руски шпионин, че така по-добре пасва на стилизирания от Запада образ на злодея-Русия.

Болницата в Солсбъри


Още по темата:

Bundesregierung Deutschland няма доказателства за Скрипал

Британия ще разрушава дома на Скрипал

Скрипал е отровен от САЩ и Великобритания

Скрипал не е отровен с "Новичок"

Скрипал ги готвят, да ги изпарят
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени