Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от България www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Внасят работници от чужбинаБългарските политици и соросоидните медии масивно ни увещават, че в България имало дефицит на работна ръка и заради това ще внасят работници от Третия свят.

Copyright:www.backdoornews.com


Предложение на министъра на образованието Красимир Вълчев за приемане на нов списък на защитените професии. Поне 539 хлебари и сладкари няма да достигат в следващите пет години, става ясно от обосновката на министъра, пише "24 часа". Недостигат от години заварчици, стругари и механици, електротехници, химици със средно образование. Но най-голяма ще е липсата на транспортни техници, където липсата ще достигне 10 хиляди души. Сред защитените профисии влизат още корабоводители, птицевъди, говедовъди.

"Заради липсата на работна ръка в България бизнесът започна да внася работници от страни извън ЕС. Според оценки на социалното министерство 30.000 фирми изпитват нужда и планират да внасят работници от страни като Украйна, Армения и дори Виетнам и Тайланд. През миналата година пък бяха внесени близо 3800 сезонни работници за туризма и селското стопанство."

Всеки средно интелигентен човек се досеща, че за дефицит на работници в България и дума не може да става. А и никой от чужбина няма да дойде доброволно, да работи в България. По време на комунизма в България имаше руски гимназии, в които рускини/украинки преподаваха. На днешно време в тези руски училища вече се преподава на български език, защото никоя рускиня/украинка няма да работи за жълти стотинки.

България е най-бедната и най-коруптната държава на Европа, че някой чужденец да иска да дойде да работи. Чужденците от Западна Европа, които работят в България са хибридни военнослужещи към НАТО. Те работят балетисти в операта, музиканти в оркестъра на БНР, за който неотдавна имаше протести. Според публикации в българските медии, от май 2018 г., в симфоничния оркестър, смесения хор, биг бенда и оркестъра за народна музика на БНР началната заплата е 570 лв., средната е 660 лв. на месец. В Западна Европа социалната помощ за безработен е 800 лева, при положение, че държавата поема разходите за наем за жилище и отопление.
Внасят работници от чужбина
Хибридните военнослужещи организираха и участваха в #ДАНСwithme, работят в специалните колцентрове, като ръководители на бригади от тролове. След инфилтрирането на бежанци, вноса на "сезонни" работници е новата по-усъвършенствана форма на отдавна планираната подмяна на етническия състав на България.


Още по темата:

Социалната помощ в Германия надвишава ниска заплата


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени