Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбина www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Инсценировката за газовата атака в Дума


Белите каски в Сирия
След като британците затънаха в противеречия относно отравянето на Скрипал, моментално измислиха нова лъжа за химическа атака на 07.04.2018 г. в гр. Дума (دوما) в Сирия, която да им послужи за Казус белли, да легитимира ракетните удари по Сирия от САЩ, Франция и Британия. Финансираните от Запада терористи загубиха в Сирия и за да не завърши Запада капо, измислиха лъжата за газовата атака в Дума. Това не е първата лъжа на Запада, няма да е и последната.

Copyright:www.backdoornews.com


Малко по-късно руските медии заснимат интервю с единадесет годишно момче от град Дума Hassan Diab, който споделя, че атака с отровен газ не е имало 📺. На 07.04.2018 г. момчето е било снимано от непознати мъже, как му заливат очите с вода. Мъжете са му предложили кекс, за да участва в инсценировката. Русия завежда Hassan Diab и други свидетели от Сирия на пресконференция в Den Haag, които споделят, че в Сирия не е имало атака с бойни отровни вещества.

Първа програма на германската телевизия ARD на 27.04.2018 г. съобщава, че това разкрите предизвиква възмущението на 17 държави от Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО), но не назовава кои са тези 17 държави - очевидно васали на англосаксонците. Британският посланик Питър Уилсън допълни, че вместо това всички свидетели трябва да бъдат разпитани от разследващите агенти на ОЗХО, изтъквайки, че Великобритания и нейните съюзници няма да присъстват, предаде Ройтерс.

Според Сергей Лавров, Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) не е независима и безпристрастна, както я изтъкват западните филантропи с лицемерните усмивки.


Още по темата:

Британия ще разрушава дома на Скрипал

Лъжите на Запада 🤥


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени