Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Британия ще разрушава дома на Скрипал


Skripal-Keep Calm and Carry On
Първа програма на германската държавна телевизия ARD съобщи за действията на Великобритания по заличаване на улики относно покушението на Скрипал: Fall Skripal. Noch monatelang Gift in Salisbury. Die Folgen der Attacke gegen Ex-Agent Skripal werden in Salisbury noch lange spürbar sein. Weil sich das Nervengift nicht auflöst, sondern die tödliche Wirkung behält, muss es aufwändig entfernt werden. Von Jens-Peter Marquardt, ARD-Studio London. Stand: 20.04.2018, 13:43 Uhr

Copyright:www.backdoornews.com


Нервно-паралитичният газ не се разнасял с течение на времето и не можело да бъде измит, а трябвало със специална киселина внимателно да бъде разложен на безопасни съставки, се казва в съобщението. Така наречените "Hot Spots" - девет на брой са местата, които са заразени с отровата "Новичок".

Дъщерята Юлия Скрипал е вече излекувана и се намира на сигурно място, се казва в съобщението. По-рано стана известно и че домашните животни на Скрипал са приспани и кремирани. Британските експерти в момента вече не работят по откриване на нови следи и улики, а по отстраняване на заразените с отрова места, като на края и дома на Скрипал ще бъде разрушен, се казва в съобщението. Т.е. случаят-Скрипал е в последната си фаза - заличаване на следи и унищожаване на доказателства: Най-важният свидетел - Юлия Скрипал е скрит на "сигурно място" (или отстранен), скамейката, на която са били намерени жертвите бива унищожена с киселина, домашните животни на Скрипал са приспани и кремирани и дома му ще бъде разрушен:

"Noch wird in dem Haus nach Spuren gesucht. Möglicherweise muss es am Ende der Arbeiten abgerissen werden, um jegliche zukünftige Gefahr auszuschließen [...] Die Haustiere wurden eingeäschert. Tochter inzwischen an sicherem Ort." Твърдението, че "Новичок" не се разграждал от само себе си е лъжа. Бойните отровни вещества и бойните радиоактивни вещества не се произвеждат с продължително действие, за да не застрашават собствените войници. За военни цели се употребяват бойни радиоактивни вещества с период на полуразпадане няколко часа, а не хиляди години. Защото заразяване на вражеска територия за хиляди години прави невъзможна окупацията ѝ. Отровата зарин [(CH3)2CHO]CH3P(O)F например се отстранява с вода в рамките на няколко часа.

В момента, в който Скрипал са били отровени в Солсбъри, по същото време британската армия провежда учение в Солсбъри със симулиране на химическа атака "Operation Toxic Dagger", в условия на поразяване на цивилно население "in an unstable environment". При това военно учение на британците са участвали специалисти от Porton Down - Dstl works with Marines on UK's biggest annual chemical warfare exercise. (Източник Британското правителство: Exercise TOXIC DAGGER - the sharp end of chemical warfare. Dstl works with Marines on UK's biggest annual chemical warfare exercise. Published 20 February 2018. From Defence Science and Technology Laboratory.")

В момента в който Сергей Скрипал изчезне безследно ще се казва "Mission Accomplished!"

***

Но тази новина не се съобщава от българските медии. Вместо това всички български медии в един глас грачат, че "Ударна бойна група от Русия отровила Скрипал". Защото господарите на българските СМИ не им плащат заплати да информират, а да очернят Русия.


Още по темата:

Bundesregierung Deutschland няма доказателства за Скрипал

Скрипал е изписан

Скрипал е отровен от САЩ и Великобритания

Скрипал ги готвят, да ги изпарят

Великобритания произвежда Новичок

Скрипал не е отровен с "Новичок"

Великобритания призна: Отровата на Скрипал не е от Русия

Изясни се кой отрови Скрипал

Защо България не гони руски дипломати?

Убийство с чадър


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени