Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
www.backdoornews.com www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Нобелова награда се дава срещу сексНобелова награда
Всички знаят, че атрактивните работни места се дават на жени срещу секс. А когато кандидатките са много, победителка в конкурса става онази, в която шефа се е влюбил след проведения кастинг.

На 13.04.2018 г. световните медии съобщиха за секс-сканадал при раздаването на Нобелова награда за литература. (Източник: Tagesschau. Skandal um sexuelle Belästigung. Rücktritte in Nobelpreis-Komitee. Die Chefin der für die Verleihung des Literaturnobelpreises zuständigen Schwedischen Akademie ist zurückgetreten. Sie war im Skandal um sexuelle Übergriffe kritisiert worden. Auch ein weiteres Mitglied warf hin. Stand: 13.04.2018, 07:18 Uhr)

Copyright:www.backdoornews.com


Ръководителят на Шведската академия, която връчва Нобеловата награда за литература, подава оставка след секс-скандал в доскоро престижната институция, който предизвика критика и притеснения на шведския крал. Сара Даниус/Sara Danius подаде оставка след тричасово заседание на членовете на академията в Стокхолм. Членовете на академията са назначени за цял живот и оставките са изключително редки. От 18-те членове на академията сега са активни 11.

През ноември 2017 вестник "Дагенс Нюхетер/Dagens Nyheter" публикува свидетелства на 18 жени, които се оплакали от сексуален тормоз и сексуална злоупотреба от мъж с френски произход - Jean-Claude Arnault, женен за една от членовете на академията - поетесата и драматург Катарина Фростенсон. Той получавал субсидии за управляван от него културен център за изложби и пърформанси в Стокхолм. Академията започнала вътрешно разследване и наела адвокатска кантора, но заключенията ѝ се пазят в пълна дискретност, също както и секс-скандала в Европарламента.

До сега имаше само Нобелова награда за физика, Нобелова награда за химия, Нобелова награда за физиология или медицина, Нобелова награда за литература, Нобелова награда за мир, Нобелова награда за икономически науки. Защо пък да няма и Нобелова награда за секс.


Още по темата:

Жените в Европарламента ги назначават срещу секс

16-годишна соросоидка ще получи Нобелова награда

Който очерня Путин, получава Нобелова награда

Нобелова награда за мир
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени