Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Скрипал ги готвят, да ги изпарят


Скрипал ги готвят, да ги изпарят
Британското издание "The Sunday Times" съобщи, че Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия Скрипалова скоро ще се изпарят. Великобритания обмисля да предложи на бившия британски доносник Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, които според британците били пострадали при опит за отравяне, нови идентичности и нов живот в САЩ: Sergei and Yulia Skripal offered new identities with CIA help. Poisoned daughter refuses to meet Russians. April 8, 2018, 12:01am, The Sunday Times. Според официалната версия на Британия, целта на мериприятието е двамата да бъдат предпазени от евентуални последващи опити за убийство. Според изданието служители на британското разузнаване МИ6 обсъдили презаселването на Скрипал с колегите си от ЦРУ. „Ще им бъдат предложени нови самоличности“, казва неназован източник, цитиран от вестника.

Copyright:www.backdoornews.com


Източници на „Съндей Таймс“ предполагат, че Великобритания ще иска да презасели Сергей и Юлия Скрипал в една от страните от т.нар. „пет очи“ – клубът "Five eyes", в който влизат всички английско-говорящи: САЩ, Канада, Британия, Австралия и Нова Зеландия.

На 7 април 2018 г. световните медии съобщиха, че братовчедката на Юлия Скрипал - Виктория Скрипал се е обърнала публично към Тереза Мей, с молба да преразгледа въпроса да ѝ бъде издадена виза, за да се срещне с пострадалите от атентата. Но Британия отказа да ѝ издаде виза. За да има следствие за извършено криминално престъпление, трябва да има жертва, местопрестъпление, свидетели, веществени или косвени доказателства или най-малкото улики, трябва да има предполагаем извършител, който има мотив за престъплението и оръжие, с което е извършено престъплението. И не на последно място трябва да има доказателства, че престъплението е извършено.

В случая Скрипал няма нито едно от изброените: Дежурният лекар в спешното отделение съобщи, че в болницата няма пациенти с отравяне. Свидетели за атентата няма, британските власти не допускат братовчедката на Юлия Скрипал - Виктория Скрипал, те дори отстраниха домашните животни на Скрипал, нищо че те не могат да свидетелстват пред съда. Оръжието, с което е извършено престъплението е газ, който се изпарява и оръжие няма. Дори няма местопрестъпление: Британците всеки ден съобщават за нови места, по кито открили отрова - един път в чантата на Юлия Скрипал, втори път в букет цветя, трети път на скамейката, четвърти път на входната врата на жилището на Скрипал, пети път в ресторанта и т.н.

А съвсем скоро няма да има и жертви на атентата и ще останат само голите твърдения на британците, на които единодушно васалите на англосаксонците изказаха солидарност. Същите те единодушно изказаха солидарност и преди, когато британци и американци излъгаха, че Садам Хюсеин имал ужасни оръжия за масово унищожение.

Лъжата-Скрипал е вече към своя хепи-енд и веднага идва следващата лъжа: В същия ден на 08.04.2018 г. световните медии съобщиха за нова предполагаема химическа атака в Сирия, при която били загинали най-малко 70 души и като доказателство показват някакви архивни снимки с плачещи деца.


Още по темата:

Британците разкриха убийците от Солсбъри

Видео: Първото интервю на Юлия Скрипал

Скрипал е отровен от САЩ и Великобритания

Скрипал не е отровен с "Новичок"

Великобритания произвежда Новичок

Великобритания призна: Отровата на Скрипал не е от Русия

Истината за Скрипал ☠

Изясни се кой отрови Скрипал

Защо България не гони руски дипломати?

Убийство с чадър


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени