Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Единствените свидетели на Скрипал


котка
Австрийският ежедневник "Die Presse" съобщи на 06.04.2018 г., че домашните животни на Скрипал са мъртви, което Москва поставя под съмнение: "Giftaffäre: Skripals Haustiere sind tot. Zwei Meerschweinchen starben, eine Katze wurde eingeschläfert. Moskau hatte das Schicksal der Haustiere bezweifelt und die britischen Ermittlungen in Frage gestellt."

Copyright:www.backdoornews.com


Според изявление на говорител на британското министерство на екологията, британските служби намерили двете морски свинчета в дома на Скрипал мъртви, а котката му по име "Nash Van Drake" била жива, но силно изтощена (от това, че е държана заключена и гладна три седмици) и те от хуманни подбуди решили и нея да убият и да я изгорят.

Мария Захарова - говорител на Министерството на външните работи на Руската федерация изрази подозрения, че британците са кремирали домашните животни на Скрипал, които могат да послужат за доказателство в разследването. Също както в съдебна медицина германците са отстранили влагалището при аутопсията на 14 годишно дете, за да заличат доказателство за изнасилване от любимеца на държавата Dieter Krombach.


Още по темата:

Скрипал ги готвят, да ги изпарят

Великобритания призна: Отровата на Скрипал не е от Русия

Изясни се кой отрови Скрипал

Истината за Скрипал ☠

Убийство с чадър


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени