Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Блокираха Джулиан Асандж


Джулиан Асандж
Правителството на Еквадор спря интернета на Джулиан Асандж в еквадорското посолство в Лондон, където той живее от юни 2012 г., предаде първа програма на германската държавна телевизия ARD: Botschaftsgebäude in London. Ecuador kappt Assange das Internet. Die ecuadorianische Botschaft in London hat Assange sämtliche Kommunikationswege abgeschnitten. Das solle verhindern, dass der WikiLeaks-Gründer sich in die Angelegenheiten anderer Länder einmische. Stand: 28.03.2018, 21:08 Uhr.

Copyright:www.backdoornews.com


Правителството на еквадорския президент Ленин Морено предупреди, че прекъсва системите за комуникации с външния свят на основателя на Уикилийкс, защото Асандж не спазва ангажимента си да не се меси в отношенията на Еквадор с други страни, сред които и САЩ. Според германската медия, връзките на Асандж с външния свят са прекъснати заради неотдавнашната му активност в социална медия, в която той нарече каталунския сепаратистки лидер Карлес Пучдемон - политически затворник, срещу когото пуснаха европейска заповед за арест. Освен това Julian Assange е постнал в Twitter критични изказвания относно обвиненията на Великобритания срещу Русия, по случая Скрипал.

В действителност Julian Assange представлява опасност за британците, защото разполага с умения, да се добира до конфиденциална информация и да я публикува - информация, която "сериозните и официални медии" не публикуват. В миналото Джулиан Асандж чрез платформата WikiLeaks публикува дипломатически секретни грами на американски посланици, относно Бойко Борисов, относно групировката ТИМ и техните медии "Bulgaria ON AIR", Dnes.bg, Bloomberg TV Bulgaria - всичко онова, което "сериозните и официални" български медии, като БНТ, bTV и NOVA никога няма да публикуват. А публикуване на конфиденциална информация може да разобличи британската лъжа за Скрипал.

Четиридесет и шест годишният австралиец намери убежище в посолството на Екдавор, за да избегне екстрадицията към Швеция, където бе издирван по повод скалъпени обвинения за полов акт без презерватив, с цел да бъде арестуван там и предаден на САЩ, за публикуването на разобличаващи документи, относно военните престъпления на САЩ.


Още по темата:

Швеция се отказа да съди Джулиан Асандж

Джулиан Асандж получи еквадорско гражданство

Мрачна дата в човешката история: Асандж го предадоха


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени