Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Фейсбук е продал личните данни на 50 млн. потребители


Mark Zuckerberg
(А)социалната мрежа Facebook се оказа под увеличаващ се натиск, след като стана ясно, че профилите с личните данни на 50 млн. потребители са били продадени на анализаторската компания Cambridge Analytic. Компанията е стигнала до данните чрез приложение под формата на анкета, която анализира личността на потребителя. Приложението изисква съгласие, което е било дадено от 270 хил. души. Чрез мрежата на броят им е нараснал до 50 млн. души.

Copyright:www.backdoornews.com


Човек трябва да е много прост, за да не се досети от какво печелят милиарди "филантропски" проекти като Twitter, Вконтакте, Viber, WhatsApp, Facebook, Snapchat, Google. Умните хора знаят, че всичко което някога са написали, съхранили, заснимали със своя смартфон или компютър, вече е съхранено и някъде другаде, с цел ако потрябва да се използва против техните интереси.

Но всички не могат и не трябва да са умни. За да има Рог на изобилието за лихварите без да работят, трябва да има прекариат, които да се изгърбват от работа, но и да споделят личния си живот, че да могат лихварите да ги котролират и потискат.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени