Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Путин и в следващите 6 години ще плюе в супата на Запада


Владимир Путин
Руският президент Владимир Путин е преизбран със 75% от гласовете (според частично преброяване на гласовете), за нов шестгодишен мандат на произведените днес 18.03.2018 в страната президентски избори, предадоха световните агенции.

Copyright:www.backdoornews.com


С огромна разлика втори с 14,03% е кандидатът на комунистическата партия Павел Грудинин. Ултранационалистът Владимир Жириновски е трети с 6,51%, Ксения Собчак от партия "Гражданска инициатива" е четвърта с 1,41% пред Григорий Явлински от либералната опозиционна партия "Яблоко" с 0,80%, Максим Сурайкин от партия "Комунистите на Русия" с 0,64% и Сергей Бабурин от партия "Руски общонароден съюз" и Борис Титов от Партия на растежа с по 0,63%.

Забележително е, че германските държавни медии необичайно през нощта на 17.03.2018 срещу 18.03.2018 бълваха статии как всички знаели, че Путин щял пак да бъде преизбран и че населението на Русия обеднявало под неговото управление. Приликата между Владимир Путин и Ангела Меркел е, че и двамата вече повече от десетилетие са държавни глави. Разликата е, че Путин го избира руския народ, докато Меркел немския народ никога не я е избирал. Избирал я е задкулисен (лихварски) елит в страната на неограничените лъжи.

Бляновете на Запада да възроди епохата на Горбачов и Елцин се отлагат с още 6 години. Отношенията между държавите са игра с нулева сума. И политиците или са любимци на собствения си народ или са любимци на Запада, защото са довели собствения си народ до просешка тояга.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени