Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Украйна купува газ от Европа на четворна цена


Украйна газ
На 02.03.2018 г. Украйна затвори детските градини, училищата и университетите, поради дефицит на газ от Русия. През декември 2017 г. арбитражният съд в Стокхолм реши поредния спор между Русия и Украйна в полза на Украйна, с което направи мечешка услуга на украинците.

Copyright:www.backdoornews.com


На 05.03.2018 г. РИА Новости съобщи, че Украйна купува в момента газ от Евросъюза на четворна цена (Източник: Украина закупает в Европе газ по цене в четыре раза выше, чем у «Газпрома», заявил коммерческий директор «Нафтогаза» Юрий Витренко.) По думите на шефа на украинския доставчик на газ - Юрий Витренко, ураинците мъжки са удържали при арктическите температури, докато Украйна замени газта от Русия, с газ от Евросъюза.

Германският политик Йошка Фишер/Joschka Fischer в документалния филм "Ходорковски" говори, че политиката на държавите се основава на интереси и на ценности. Очевидно украинците не са интересчии, защото политическите им решения са основани не на национални интереси, а на евроатлантически ценности.

По отношение на ценностите, украинците са сродни душѝ с българите: България подписва с Русия проекта "Южен поток" на 05.02.2009 г. На 05.07.2009 г. ГЕРБ печели парламентарните избори в България и осем дни след изборите на 13.07.2009 г. Русия съобщава, че новото правителство на България е замразило договора с Газпром за „Южен поток“ и няма интерес за каквито и да били други енергийни проекти с Русия (източник: South Stream: Bulgariens neue Regierung ändert Kurs - "Kommersant", WIRTSCHAFT, 14:24 13.07.2009, aktualisiert 16:12, 05.10.2015)


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени