Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Украйна затвори детските градини, училищата и университетите


Снежен човек
На 02.03.2018 г. Украйна затвори детските градини, училищата и университетите минимум до 07.03.2018, поради спиране на газ от Русия в най-големите студуве, съобщи първа програма на германската държавна телевизия ARD: Nach Schiedsgerichtsurteil. Gazprom liefert nicht an Ukraine. Bei eisigen Temperaturen in der Ukraine eskaliert erneut der Gasstreit mit Russland. Voraus ging ein internationaler Schiedsspruch, der die russische Firma Gazprom zu Zahlungen an Kiew verpflichtet. Stand: 03.03.2018 13:51 Uhr.

Copyright:www.backdoornews.com


От "Газпром" започнаха процедура за прекратяване на договора за доставка на газ с украинската "Нафтогаз", съобщи зам.-председателя на руския холдинг Александър Медведев. През декември 2017 г. арбитражният съд в Стокхолм се произнесе и „Газпром“ е върнал на украинската компания „Нафтогаз” предплатената сума от 2,56 милиарда с обяснението, че няма допълнително споразумение към действащия договор, необходимо за начало на доставките.

В момента по-голямата част от природния руския газ в Украйна идва от Европейския съюз, съответно на висока цена, за което Украйна затъва в дългове. Транзитният газ от Русия за Европа не е засегнат от конфликта между Украйна и Русия. В допълнение, Украйна заяви, че страната има дефицит на газ, и ограничава потреблението му, поради което се налага да затвори детските градини, училищата и университетите, като начало за срок от една седмица.

Демокрацията иска жертви! Не е толкова важно дали децата на Украйна ще мръзнат и гладуват и дали ще ходят на училище. Украйна вече не е част от Съветската империя, в която ценностите бяха всеки да бъде нахранен, да има отоплено жилище и работа до пенсия. При демокрацията Украйна е част от санитарен кордон, чиито ценности са евроатлантически.


Още по темата:

Украйна купува газ от Европа на четворна цена


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени