Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Меркел и Тръмп спешно телефонираха, заради новите ракети на Русия


Ангела Меркел и Доналд Тръмп
Германските държавни медии съобщиха, че Ангела Меркел и Доналд Тръмп спешно са телефонирали, загрижени от вчерашните изказвания на Владимир Путин за новите ракети с ядрен двигател, способни да преодолеят всички до този момент известни противоракетни отбрани. (Tagesschau: Merkel und Trump telefonieren. Der Draht zwischen Kanzlerin Merkel und US-Präsident Trump ist nicht sonderlich eng. Nach einem Telefonat sind sich beide jedoch über Kreml-Chef Putin einig. Sie kritisieren dessen atomare Rüstungs- und Syrienpolitik. In Sachen Putin sind sie sich einig. Stand: 02.03.2018 12:46 Uhr.)

Copyright:www.backdoornews.com


Владимир Путин обяви, че Русия е разработила ракета от ново поколение, която не може да бъде спряна от нито един щит. „Това е истински технологичен пробив”, заяви той. Изказването на Путин беше подкрепено с видеопрезентация на новата руска ракета 📺. По думите му тя е междуконтинентална балистична ракета с плазмен двигател, която се движи със хиперзвукова скорост - 20 пъти по-голяма от скоростта на звука (20 Mach), може да достигне всяко място на света, като лети ниско и има непредвидима траектория, която е в състояние да заобиколи прихващачите и е невидима за всички противоракетни системи. Корпусът на ракетата се нагрява до 1600°C - 2000°C, при което остава в състояние да се самонасочва.

Западът произвежда лъскави автомобили, смартфони, лаптопи със светеща ябълка и пр. статус символи, но все още не разполага с ракети с ядрен двигател, които да се движат със скорост 20 пъти по-голяма от скоростта на звука.

„Съществени резултати са постигнати и в създаването на лазерно оръжие. Това не е само теория или проект, дори не е начало на производство. Миналата година бойната лазерна система вече е доставена на армията”, заяви Путин.

Представянето за ново поколение ракети беше явна провокация, отправена към американците, които продължават да изграждат противоракетен щит в Северна Америка, Европа и Азия и продължават да живеят с американската мечта за световно господство, от ерата на Горбачов и Елцин. А Валдимир Путин безсрамно се изплю в супата им.


Още по темата:

Коледният подарък от Русия за САЩ

Изпробваха ново оръжие срещу американците 🧠


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени