Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Русия изкупува злато


злато
Делът злато в държавния резерв на Русия достигна рекордните 18%, съобщава "РИА Новости": Запас прочности: зачем Россия скупает все больше золота. МОСКВА, 27 февраля 2018 - Наталья Дембинская. Русия изпревари Китай и вече е петият по големина суверенен притежател на злато. През януари 2018 Руската централна банка е увеличила златните си резерви с почти 20 тона и вече разполага с 1857 тона. Така Москва разполага с 1843 тона, съобщава Bloomberg.

Copyright:www.backdoornews.com


Русия, която е най-богатата на златни залежи държава в света, провежда политика за изкупуване на благородния метал – страната увеличава резервите си всеки месец от март 2015 г. Същото прави и Китай.

САЩ остават най-големият притежател на злато в света с 8134 тона. На второ място е Германия с 3374 тона, а на трето – Международният валутен фонд с 2814 тона. На САЩ дори не им трябва да купуват злато, след като могат да го вземат без пари от послушни васали и да им намерят местни колаборационисти, като бившия доносник от Държавна сигурност - Владимир Каролев, които да им разправят на будалите, че златодобива в България отварял работни места за българи в мините.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени