Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Унгария гласува 'Стоп-Сорос-пакет'


Стоп-Сорос-пакет
На 17.01.2018 г. световните медии съобщиха, че Унгария въвежда строги мерки срещу неправителствените организации, които се финансират от чужбина и целят дестабилизиране на Унгария и подмяна на етническата и християнска идентичност на населението ѝ. (Източник: Tagesschau - NGOs unter Druck. Ungarn plant Strafsteuer für Flüchtlingshelfer. Stand: 17.01.2018 18:15 Uhr) Става въпрос за НПО на Джордж Сорос, които подпомагат нахлуването на бежанци от Африка и Азия. Но тази новина не присъства в нито една българска медия, тъй като всички български медии са на хранилка при въпросния банкстер.

Copyright:www.backdoornews.com


Според изказване на унгарския вътрешен министър Sandor Pinter, Унгария ще въведе 25% данък върху всички чуждестранни помощи за бежанците в Унгария. Това е част от планиран пакет от закони, които ще противодействат на така наречения "Soros-Plan" за наводняване на Европа с бежанци, с цел открадване на националната и християнска идентичност на европейците, според Viktor Orban.

Още през 2017 г. Унгария чрез закон задължи всички НПО, които се финансират от чужбина, да се регистрират в съда и при всяка публикация в медиите да я подписват с "финансирана от чужбина организация", аналогично на законите в САЩ и Русия за чуждестранен агент.

"Ein Gesetz aus dem Vorjahr zwingt bereits alle Nichtregierungsorganisationen (NGO), die mehr als 24.000 Euro jährlich an Hilfen aus dem Ausland erhalten, dazu, sich bei Gericht zu registrieren. Sie müssen außerdem in allen Publikationen die Bezeichnung "auslandsgeförderte Organisation" anführen. Das Gesetz ist derzeit Gegenstand eines Vertragsverletzungsverfahrens der EU."

Този закон в Унгария е повод за заведено съдебно дело срещу Унгария, за нарушаване на договорните условия с Евросъюза.

Ако България въведе такъв закон, то всички публикации в българските медии ще трябва да ги подписват с "финансирано от Сорос".


Още по темата:

Соросоиди протестират в Унгария

Унгария ограничи със закон НПО на Сорос

Сорос се измита от Унгария


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени