Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Цветната революция в Иран завърши с 2:0 срещу САЩ


протестите на соросоиди 2017/2018
Иран обяви протестите на соросоиди 2017/2018 ( تظاهرات ۱۳۹۶ ایران) за приключили, съобщават световните медии, както и телевизията на президента на Световния еврейски конгрес - bTV. Иранският Корпус на гвардейците на ислямската революция обяви днес, че народът на страната и силите за сигурност са потушили опита на соросоидите за Цветна революция. Близката до религиозния лидер аятолах Али Хаменей структура съобщи, че протестите са организирани от чужди врагове – САЩ, Израел и Саудитска Арабия.

Copyright:www.backdoornews.com


"Революционният народ на Иран, заедно с десетки хиляди членове на милициите "Басидж", полицията и министерството на разузнаването разбиха веригата на размирниците, създадена от Съединените щати, Великобритания, ционисткия режим Израел, Саудитска Арабия, лицемерите - муджахидините на народа и монархистите", се казва в изявлението. "Инстаграм" вече работи в Иран, властите обявиха, че ще бъде прекратена и блокадата на "Телеграм". Това бяха най-големите антиправителствени протести от 2009 г. насам - 'Iranian Green Movement' (Persian: جنبش سبز ایران‎‎), който също завърши с провал за САЩ.

Държавната телевизия показа на живо кадри от митингите в няколко градове, където въпреки силния снеговалеж стотици демонстранти издигаха лозунги "Смърт на Америка", "Смърт на Израел", "Смърт на Великобритания", "Смърт на размирниците". По време на протестите стотици бяха арестувани, като повечето от тях вече са освободени.

САЩ открито поддържат протестиращите и свикаха извънредно заседание на ООН, където ги удариха през пръстите. Представителят на Франция - Francois Delattre, подкрепен от боливийския си колега Sergio Llorentty Soliz, предупреди САЩ да не използва ситуацията за лично облагодетелстване. Руският представител в ООН Василий Небензя предупреди вечно лаещата Nikki Haley, САЩ да не се намесва във вътрешните работи на Иран, че по тази логика трябва света да се намесва и когато САЩ насилствено потушава протести, като например в Ferguson, Missouri, 'Occupy Wall Street' в Manhattan.

"Если следовать вашей логике, то надо было бы инициировать заседание СБ после известных событий в Фергюсоне, штат Миссури, или когда на Манхеттене силовыми методами разгоняли движение Occupy Wall street. Или, может быть, давайте предложим провести заседание СБ, когда в какой-нибудь западной стране прокатится волна демонстраций?"


Още по темата:

Русия блокира интернет чата "Telegram"


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени