Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Искат да изключат Русия от интерпол 🐘💨


Бил Браудер
Руската медия «РосБизнесКонсалтинг» на 30.12.2017 г. съобщава, че американския инвеститор William Felix „Bill“ Browder настоява Русия да бъде изключена от членството си в интерпол.

Copyright:www.backdoornews.com


Според Бил Браудер, Русия злоупотребява с правата си на равноправен член на интерпол, с това че изисква арестуването на Bill Browder, който бе осъден задочно в Русия на 9 години затвор за финансови машинации и неплатени данъци.

"Russia is applying to Interpol for the 6th time for my arrest after the previous 5 requests were rejected as illegitimate and political. It’s time for Interpol to suspend Russia’s membership for flagrant abuse of the Interpol system."
Bill Browder

След като изключиха Русия от участие в Eurovision Song Contest и Олимпийските игри, следващата стъпка очевидно ще е да я изключат и от интерпол.

Bill Browder е американски милиардер от еврейски произход, основател на Hermitage Capital Management - най-големият лешояден фонд за инвестиции в Русия в епохата на Борис Елцин 1995-2006. Уилям «Бил» Феликс Браудер е и остър критик на Владимир Путин. Уилям Браудър е внук на Earl Russell Browder - водач на американската комунистическа партия, който е също критик на СССР. След 1991 г. Русия разсекретява тайни документи, от които става ясно, че Earl Browder е бил агент на КГБ. Бащата на Bill Browder - Felix Earl Browder е американски математик, роден през 1927 г. в Москва.

Немско-френската телевизия "Arte" излъчва документален филм „Der Fall Magnizki“, който опровергава твърдението на Бил Браудър и неговия адвокат Сергей Магнитский, че били искали да разобличат корупцията в Русия. Bill Browder е възмутен, заплашва телевизията, след което филма е свален от програмата.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени